Reel Rush sluppet hos Betsafe!

Reel Rush Betsafe

NetEnts aller siste spilleautomat, Reel Rush, er kommet ut hos Betsafe, og igjen har dette skjedd i den totale stillhet. Vi har imidlertid fått med oss nyhetene, og kan gladelig konstatere at dette er en fabelaktig spilleautomat!

Net Entertainment har enda en gang klart å skape noe helt unikt og det er nesten ikke til å forstå at de klarer å opprettholde denne kreativiteten! Reel Rush er enda et bevis på det, og vi venter allerde i spenning til neste spill kommer!>

Betsafe gir deg 1500 kroner bonus og 50 free spins!

Uvanlig, men samtidig enkel

Reel Rush har et uvanlig oppsett med sine 5×5, men det er allikvel bare 13 av symbolene som er spillbar ved et nytt spinn. De andre symbolene vil først låse seg opp to og to i gangen hvis vi klarer å vinne flere gevinster på rad. Og det er akkurat dette som er hovedpoenget med Reel Rush. Klarer vi å vinne flere gevinster på rad vil flere og flere symboler bli gjort tilgjengelig, og når vi har åpnet alle vinner vi tilgang til 8 free spins!

Reel Rush

Free spins med 3125 måter å vinne på

8 free spins høres kanskje ikke all verden ut, men vi kan love deg at du kan vinne store gevinster i disse rundene. I gratisrundene er nemlig alle 25 symbolene i sving på hjulene, og det betyr at vi har hele 3125 måter å vinne på ettersom NetEnt har droppet gevinstlinjene i denne automaten!

Hvis vi i disse rundene har litt flaks med plasseringen av wilds så kan vi love deg at du kan oppleve både én og to storgevinster, og hvis du har spilt med litt innsats så snakker vi fort om premier i hundretusenkroners-klassen!

Spill hos Betsafe allerede i dag!

Betsafe har som noen kanskje vet en rolle som testcasino for Net Entertainment, og det innebærer at du allerede i dag kan teste spillet hos dem. Vi anbefaler at du benytter deg av muligheten, for dette er virkelig en godbit av en spilleautomat!

Er du ikke kunde kan du registrere deg her for å få en bonus på 300% opptil 1500 kroner og hele 50 free spins på Jackpot 6000!

Skaffer du deg ny konto i dag får du det derfor dobbelt så morsomt – for ikke å si tredobbelt!