hit
        counter
Hjem / Random Runner
Vurdering
Spillinformasjon
  • Utgiver
  • Hjul
  • Gevinstlinjer
  • Freespins
  • Jackpot

Random Runner

Den gamle spilleautomat-kjenningen Random Runner, som vi husker fra de forskjellige spilleautomat-stedene i Norge før i tiden, er endelig tilbake i en fantastisk nettutgave hos 7red Casino!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Random Runner en nettutgave av en gammel klassisk spilleautomat som bringer frem sterke nostalgiske følelser for de gamblerne som hadde muligheten til å spille på automater i den tiden da disse fantes overalt på offentlige steder.

Spill på Random Runner

Som mange av de andre gamle norske spilleautomatene har Random Runner både et basisspill og et toppspillet, som er fordelt på hjul nede og oppe på maskinen. Gevinster man vinner i basisspillet på hjulene nede kan man velge å cashe inn eller å satse dem videre i toppspillet for å kunne vinne større gevinster. Toppgevinsten i Random Runner er 200 mynter, og den er i boks hvis man får tre stjernesymboler på en gevinstlinje. Overføring av penger fra toppspillet til bunnspillet har man muligheten til å gjøre til enhver tid.

Hold-funksjon

Random Runner har en funksjon som gjør at man kan holde posisjonen på utvalgte hjul i ett spin – dette kalles for HOLD-funksjonen. Enkelte kombinasjoner holdes automatisk av automaten, men man kan fjerne disse ved å klikke på HOLD-knappen igjen.

Krone-symbolene

Krone-symbolene gir en gevinst på 20 mynter på de gevinstlinjene man kan se tegnet opp i utbetalingstabellen. Liker du denne vil du sannynligvis også elske OldTimer!

Fordeler
Ulemper

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!