hit
        counter
Hjem / Rainbow Riches

Rainbow Riches

Gjør deg klar for litt Irsk lykke i spilleautomaten Rainbow Riches. Dette videoslot spillet er utviklet av IGT og demospillet nedenfor kan testes ut helt gratis.

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut automatene fra Playtech i stedet for!

Her får du en spilleautomat som virkelig kan få humøret til å stige. Rainbow Riches har fått undertittelen WinBig ShinDig og selv med kun 10 mulige innsatslinjer er dette et spill som absolutt har mye moro å by på. Underholdningsfaktoren er høy og hvis du får sansen for temaet i denne spilleautomaten kan du også ta deg tiden til å teste ut Golden Shamrock som er en kanskje enda morsommere Irsk slotmaskin.

Sammenlignet med brorparten av de andre spilleautomatene fra samme leverandør, WagerWorks, er Rainbow Riches definitivt et friskt pust til samlingen. Hjulene spinner på en mye smoothere måte enn vi er vant til og både lyd og grafikk er et hestehode foran det vi er vant til fra WagerWorks. Spesielt lyden forresten. Mange artige Irske kommentarer får deg til å trekke på smilebåndet og ofte kommer disse i samme drag som en i tillegg hyggelig gevinstutbetaling.

Rainbow Riches har en ordinær toppgevinst på opp til 25,000 mynter og denne kan du vinne ved å både spille med maksimum innsats og samtidig fylle opp gevinstlinjene med signatursymbolene som bærer Rainbow Riches logoen. Du kan også vinne ganske brukbare pengepremier i det innebygde bonusspillet.

Dette kan du komme til ved å få grønnhatt-symboler på hjulene 1,3 og 5, første, midterste og siste gevinsthjul. Du får da muligheten til å klikke på en av hattene for å avsløre din premie som da vil være en av to ting. Enten vinner du en direkte cashutbetaling som overføres til spillerkontoen, eller så vinner du deg videre til Pot of Luck bonusen.

I Pot of Luck bonusrunden starter potter av gull, sølv og bronse å fly rund i spillet og til slutt stoppes pilen på en av dem. Gevinsten din blir da avslørt og topp utbetaling på denne runden er 25,000 credits.

Rainbow Riches har også en gamble feature hvor du kan velge å gamble gevinstene du vinner i det ordinære spillet. Når du har vunnet en gevinst kommer gamble knappen til syne til venstre for den vanlige spin knappen. Trykk på denne og du får muligheten til å teste ut hvor tøff gambler du egentlig er.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!