Prøv nye Starburst fra Net Entertainment hos oss!

Vi på NorskeSpilleautomater.com har klart å slått kloka i den nye spilleautomaten Starburst fra Net Entertainment, og til deg som leser dette så kan vi fortelle deg at det ikke er mange før deg som har fått muligheten til å prøve denne – helt gratis!

Net Entertainment lanserer ikke Starburst før den 22. januar, men vi har altså gleden av å gi deg muligheten til å prøve gratisversjonen av denne automaten!

Starburst er en skikkelig retro-godbit av de helt sjeldne, og dette er nesten som å spille gode gamle TV-spill fra 80-tallet. Men ikke misforstå: Starburst er pakket inn i et nydelig design og med så krystallklare farger at man nesten mister pusten!

Spill Starburst gratis her hos oss!

Starburst er en spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og 10 innsats- og gevinstlinjer, men man har muligheten til å vinne på gevinstlinjene fra begge sider av automaten – ikke bare fra hjulet helt til venstre, men også fra hjulet helt til høyre. Denne funksjonen kjenner vi igjen fra forholdsvis nye automater som f.eks. Dragon Island.

Starburst er så å si strippet for ekstrafunksjoner, uten at dette betyr noe som helst – denne spilleautomaten er nesten en klassisker før den har blitt lansert!

Starburst Wilds-funksjonen
Starburst har i grunnen bare èn funksjon som er verdt å nevne, og det er Starburst Wild-funksjonen. Wildsymbolet i Starburst er Starburst Wild-symbolet, en åttekantet stjerne med flere farger, og dette symbolet fungerer som en erstatter for alle andre symboler i automaten. Dette betyr at symbolet kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med alle andre symboler, og dermed være et symbol som fremkaller gevinster!

Starburst Wild-symbolet kommer bare til syne på hjul 2, 3 og 4, men når det først skjer så blir hele hjulet gjort om til et wildsymbol – et såkalt expanding wild! Når dette skjer får man en gratis re-spin hvor Starburst Wild-hjulet holder sin posisjon i ett spin. Får man et nytt wildsymbol under et slikt re-spin vinner man ytterligere en gratisrunde. Maksimalt antall gratisrunder er 3.

I og med at man kan vinne fra begge sider er sjansene store for at man kan vinne svære gevinster her! Maksgevinst i Starburst er 50.000 mynter!

Innsats
Man kan spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 1.00 og p å innsatsnivå som går fra 1-10. Dette betyr at den maksimale innsatsen pr. spinn blir €100.

Spill Starburst gratis på våre sider!