hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Prøv nye Pyramid: The Quest hos Bethard

Prøv nye Pyramid: The Quest hos Bethard

Bethard-100-gratisrunder

Nye spilleautomater er noe av det kjekkeste som finnes, og nå nylig kom NetEnts siste spill, Pyramid: The Quest for Immortality, ut på markedet!

Dette spillet kan du nå prøve hos Bethard, og som ny kunde har du mye godt i vente når det gjelder bonuser!

Spennende spill med gode funksjoner!

Pyramid: The Quest for Immortality er en herlig spilleautomat fra NetEnt og for å si det rett ut: en av de aller skarpeste utgivelsene i år! Her venter det intet mindre enn en hovedgevinst på 3.600.000 mynter – rett og slett helt vanvittig store gevinster, så her er det ingenting å tvile på!

pyramid-opening-screen

Årsaken til at man kan få så store utbetalinger er blant annet gevinstraset med wildgeneratorer. Kort fortalt kan man med å få vinnende kombinasjoner på de rette posisjonene på hjulene generere ekstra wilds og da blir utbetalingene fort store. Ettersom man har gevinstras i spillet betyr det i tillegg at man får flere vinnermuligheter på det samme spinnet. Symboler i en vinnende kombinasjon vil eksplodere og forsvinne fra hjulene slik at nye symboler kan falle ned.

Som om ikke det var nok vil flere etterfølgende gevinster på ett og samme spinn gi en stadig økende multiplikator og da kan det fort bli ekstra morsomt!

Spiller man med litt størrelse på innsatsene her kan resultatet bli enormt!

Skaff deg 200 freespins og 600 euro nå!

Det er som sagt en voldsom bonus som venter hos Bethard og vi gir deg oversikten her i korte trekk.

Du mottar 100 freespins når kontoen din er registrert, og du får 25 av dem med én gang. De resterende 75 rundene får du fordelt utover de neste tre onsdagene, og gratisrundene er tilgjengelig på spillet Starburst!

Deretter får du en innskuddsbonus den første gangen du setter inn penger og denne er på 200% opptil 600 euro. Setter du inn 300 euro får du 600 euro å spille for, og kan dermed kose deg med hele 900 euro til sammen. Det er mulig å sette inn lavere beløp og du får fortsatt en bonus på 200%.

Dagen etter at innskuddet er gjort får du ytterligere 100 freespins, og disse kan du nyte på én eller flere av følgende automater: Scarface, Gonzo’s Quest, South Park Reel Chaos, Jack Hammer, Spinata Grande, Starburst, Fisticuffs, Aliens, Creature from the Black Lagoon, Magic Portals, Steam Tower, Stickers, The Invisible Man, Twin Spin eller Victorious.

Les mer om Bethard her.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!