hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Prøv helt nye Eggomatic hos Betsafe!

Prøv helt nye Eggomatic hos Betsafe!

Eggomatic er den siste spilleautomaten fra Net Entertainment, og den kan du nå spille med ekte penger hos Betsafe – eksklusivt!

Offisiell lansering av NetEnts nye spilleautomat Eggomatic skjer ikke før torsdag 23. mai, og inntil da er det kun mulig å spille denne automaten hos Betsafe!

Action i hønsehuset!

I spilleautomaten Eggomatic er det i hønsehuset det foregår, og når sjefshanen får nyss i at produksjon av egg er dalende, er han tvunget til å ta grep! Han lanserer da sin egen plan – en ufeilbarlig maskin som vil produsere egg til den store gullmedaljen, og for oss som spillere er dette helt perfekt.

Vi faller derfor gjerne for fristelsen og beskriver automaten med ord som ‘eggende’, ‘eggsklusiv’, ‘eggstraordinær’ og så videre, for denne automaten er virkelig noe for seg selv!

Spill hos Betsafe – få 1500 kroner i bonus!

Egg på samlebånd

Normalt forbinder man ikke samlebånd med noe negativt, men i denne sammenhengen er det selvfølgelig noe helt annet. Eggomatic-maskinen som befinner seg til høyre på automaten spytter ut egg på et samlebånd som ligger over hjulene, og for hvert spinn vi foretar flytter eggene seg ett hjul mot venstre. Eggene det her er snakk om er egg med forskjellige bonuser, og da snakker vi free spins, pengegevinster og spesialwilds. For å vinne innholdet i et slik egg må egget havne over et hjul som inneholder et vanlig wildsymbol/joker. Enkelt og greit egentlig, men samtidig en helt suveren og morsom funksjon!

egoomatic video spilleautomat

Bonusfunksjonen vi virkelig ønsker å løfte frem er Spreading Wild, og denne funksjonen aktiveres når bonusegget med denne funksjonen havner over et hjul med et vanlig wildsymbol. Egget faller da ned i hanens grep og han åpner egget, og deretter vil alle symbolene som ligger inntil wildsymbolet på hjulet også gjøres om til wilds.

Er du litt heldig med plasseringen med wildsymbolet når funksjonen aktiveres kan dette faktisk gi en klynge på totalt 9 wilds på hjulene – og da blir det gevinster!

Utover dette så finner vi altså både free spins og kontantgevinster i disse bonuseggene. I free spins vil det være egg over alle hjulene hele tiden, så hvis man er heldig og får mange wilds i gratisrundene vil man kunne vinne mange bonuspremier!

Spill hos Betsafe – få 1500 kroner i bonus!

Som nevnt så er automaten bare tilgjengelig for spill med ekte penger hos Betsafe, men skal altså lanseres bredt om noen dager. Hvis du ikke er kunde hos Betsafe kan du registrere en konto her og få en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner og 50 free spins på Jackpot 6000.

Setter du inn 500 kroner på ditt første innskudd får du en bonus på 1500 kroner i tillegg, og kan da spille for totalt 2000 kroner!

I videoen under kan du se vår test av Eggomatic og dens funksjoner

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!