hit
    counter
Hjem / Casino Kampanjer / Gi fotballhøsten en kickstart med bonuser hos Unibet

Gi fotballhøsten en kickstart med bonuser hos Unibet

Det har vært en sommer full av fotball i VM. Det betyr ikke at det er stopp nå. Når høsten nærmer seg betyr det at mange ligaer sparkes i gang igjen. I dag, 10.august, blåses åpningskampen i Premier League i gang. Den engelske ligaen kan vel sies å være den mest populære fotball ligaen i verden.

Åpningskampen blir sendt klokken 21 fredag 10.august, og for å gjøre det ekstra spennende har Unibet en kampanje som gir deg bonuser de 9 første kampdagene.

Overganger i løpet av sommeren

I løpet av sommeren har det vært mange oppkjøp og salg av spillere. Courtois har dratt fra Chelsea for å spille på spanske baner, men det betyr ikke at Chelsea står uten en «Kepa». Kepa Arrizabalaga har tatt over som ny keeper for Chelsea.

Ronaldo som tidligere har vunnet både Premier League, fotball-EM og Champions League har lagt sin tid i Real Madrid bak seg for å gå til italienske Juventus.

unibet kampanje premier league

Årets Premier League

Med avsparket i Premier League rett rundt hjørnet er det verdt å gjøre seg noen tanker om hva årets sesong vil bringe.

Manchester City vant forrige sesong overlegent som første lag som oppnådde 100 poeng. Året før var det Chelsea som vant. I år gjorde de derimot ikke en like imponerende jobb, og ved å havne på en femteplass mistet de plassen sin i Champions League. Sesongen 2015 til 2016 var det Leicester City som vant, som var til en stor overraskelse for veldig mange.

Med mange spillere som har flyttet på seg blir det spennende å se hvordan årets sesong blir.

 

Få bonuser de 9 første kampdagene

For å kicke i gang sesongen har Unibet en kampanje der du får både gratisspill, risikofritt spill og gevinstboost på de 9 første kampdagene. Første bonus får du allerede i dag ved åpningskampen.

Full oversikt over alle bonuser

 1. 10. August – 25 kroner gratisspill på Manchester United – Leicester kampen (LIVE)
 2. 11. August – 20% gevinstboost (LIVE). Maks innsats er 250 kroner.
 3. 12. August – 25 kroner gratisspill på Arsenal – Manchester City kampen (LIVE)
 4. 18. August – 25 kroner gratisspill på Chelsea – Arsenal (LIVE)
 5. 19. August – Risikofritt spill (LIVE)
 6. 20. August – 20% gevinstboost (LIVE). Gyldig fra klokken 19 med maksinnsats på 250 kroner.
 7. 25. August – 25 kroner gratisspill på Serie A (LIVE)
 8. 26. August – 20% gevinstboost. Maks innsats er 500 kroner.
 9. 27. August – 2500 x 50 kr gratisspill tilfeldig under Manchester United – Tottenham

Bonusene er å finne i spillkupongen når du skal plassere et spill som møter kravene.

Noen betingelser gjelder alltid. Du kan kun få en bonus om dagen. Maksgevinstene i gevinstboostene er 10.000 kroner. Gratisspill fungerer på den måten at du får gevinsten, men ikke innsatsen utbetalt. Det er ikke mulig å cashe ut spillene. Du kan ikke spille systemspill. Som vanlig må du oppholde deg i Norge for å delta.

Bonusene blir delt ut med førstemann til mølla prinsippet.

I tillegg til alle disse bonusene kan du helt gratis tippe første målscorer og hvilket minutt det vil bli scoret for å vinne hele 250 000 kroner! Dette gjelder åpningskampen mellom Arsenal og Manchester City.

Lykke til! Måtte det beste laget vinne.

Spill nå!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!