hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Plumboautomaten – Ny spilleautomat fra NorgesSpill!

Plumboautomaten – Ny spilleautomat fra NorgesSpill!

Det populære bandet Plumbo er i vinden for tiden og gruppa deltar nå i et helt nytt prosjekt der deres musikk og videoer blir til en online spilleautomat – Plumboautomaten.

Plumboautomaten er utviklet i samarbeid med Norgesspill.com og vil om kort tid bli lansert via en massiv kampanje på alle de kommersielle norske tv-kanalene (utenom TV2). Lydsporet i tv-reklamen vil være MGP-låta ‘Ola Nordmann’, så i sommer er det bare å holde sansene beredt.

Plumboautomaten utviklet av Betsoft
Plumboautomaten, som imøtesees med stor spenning, blir utviklet av Betsoft, ekslusivt for NorgesSpill.com! Dette innebærer at vi kan forvente oss en spilleautomat av meget høy kvalitet ettersom Betsoft er et stort navn i spillutviklingsbransjen.

Plumboautomaten vil inneholde bilder av de forskjellige bandmedlemmene, samt musikk, bilde og videomateriell fra bandet! Man kan derfor trygt si at Plumboautomaten vil bli en perfekt automat for alle fans – og dem er det mange av – i tillegg til alle andre som liker spilleautomater! Utover dette så sies det at det vil bli stor gjenkjennelseseffekt mellom Plumboautomaten og bandets siste album ‘Rådebank’, som slippes nå i juni.

Vi følger utgivelsen av Plumboautomaten tett og har til og med laget en egen side hvor du kan prøve Plumboautomaten gratis når den lanseres!

Gratisbonus på €7 hos NorgesSpill.com!
Hvis du har et ønske om å spille Plumboautomaten med ekte penger må du registrere en konto hos NorgesSpill.com! Hvis du registrerer gjennom våre linker får du €7 helt gratis og 100% opptil €100 på ditt første innskudd. Setter du inn €100 får du hele €100 i bonus, og vil dermed ha €200 å spille for!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!