hit
        counter
Hjem / Pirates Gold

Pirates Gold

Prøv deg som sjørøver og bli med på skattejakt i den klassiske spilleautomaten Pirates Gold. Her får du en typisk klassisk spilleautomat som ikke uventet byr på gevinstmuligheter utenom det vanlige. Kjør igang med noen gratis runder på demospillet nedenfor og finner du ut at du vil jakte etter ekte gullmynter er det mulig å gjøre det hos en av våre samarbeidspartnere!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Den enarmede banditten Pirates Gold er som man ser et klassisk automatspill med mange likheter til automater som er kjente i den virkelige verden. Her får du spilleautomaten i en internettutgave som kan spilles både med lekepenger og med ekte penger hos Norske nettcasinoer. Spillet har 9 forskjellige innsatslinjer hvor det kan satses tilsammen 36 mynter om gangen.

Pirates Gold er noe så sjeldent som en klassisk spilleautomat med egen innebygd bonusrunde. Får du tre sjørøvermynter på en av de aktive gevinstlinjene, vinner du deg innpass til din egen lille skattejakt i bonusspillet. Gevinsthjulene gjøres om til en videoskjerm der du tar plass som kanonfører på en sjørøverskute.

Her er oppgaven å skyte ned et konkurrerende sjørøverskip og samle inn skattene som gjemmer seg. Ved første øyekast kan Pirates Gold se ut som en statisk maskin, men det er den absolutt ikke. Vår eminente sjørøverkaptein svinger plutselig med sabelen og den trofaste papegøyen er glad i å vise sin lykke når det dukker opp gevinster på hjulene.

Symbolene som benyttes er selvfølgelig i samme sjørøvertema og piratflagg, kanoner, skattekister og sabler er blant figurene som dukker opp når man spinner hjulene. Toppgevinst på 10.000 (ti tusen) ganger linjeinnsatsen får man ved å fylle en hel gevinstlinje med skattekister. Pirates Gold har 5 hjul og dermed trenger du altså fem kister på rad for å vinne denne.

For en detaljert oversikt over de forskjellige premiene som spillet byr på kan man klikke på paytable teksten som finnes øverst til venstre i automaten. Du åpner da skattekartet og kan forberede deg på hvilke premier som kan utbetales og hvordan man vinner dem.

Pirater og sjørøvere har alltid vært populære figurer i spilleautomater og en annen automat vi har her på siden er Ghost Pirates. Denne er også utviklet av NetEntertainment og er en litt mer moderne og avansert slotmaskin.

Denne automaten er som mange andre populære klassikere laget av den svenske spillgiganten Net Entertainment.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!