hit
        counter
Hjem / Piggy Bank

Piggy Bank

I spilleautomaten Piggy Bank fra Sheriff Gaming treffer vi en gjeng bankranere med grisemasker som gjør et vaskekte brekk i Piggy Bank i London! Dette dristige ranet gir bra med action og flere bonusfunksjoner! Andre spilleautomater som er fullpakket av action er Heist og Thief!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

I Piggy Bank får vi altså en skikkelig action spilleautomat hvor en engelsk bank ranes, og her får vi innovative animerte bonusfunksjoner som multiplier bonus og et bonusspill som forgår i en forlatt hangar! Er du klar for et fartsfylt eventyr? I resten av vår omtale tar vi en gjennomgang av alt det Piggy Bank spilleautomat har å by på!

Oppsett og innsats

Piggy Bank består av 5 hjul og 3 rader, samt 20 linjer, og har med det et helt standard oppsett. Når det gjelder innsatsen kan vi satse opptil 5 mynter pr linje og med en myntverdi på opptil 5 kreditter. Maksimal innsats på ett spinn blir derfor på dristige 500 kreditter.

Wildsymbol/joker

Symbolet av mannen med navneskilt fungerer som joker i spillet, og er tilgjengelig på hjul 2, 3 og 4. Symbolet erstatter de øvrige vanlige symboler og kan danne vinnende kombinasjoner sammen med disse.

Click Me Bonus

Heller ikke denne gangen har Sheriff Gaming glemt å ta med seg sin velkjente og kanskje noe oppbrukte Click Me-bonus spill. Får du tilsammen 3 Click Me symboler på hjul 1, 3 og 5 får du muligheten til å klikke på ett av disse symbolene og vinne en bonusgevinst. Funksjonen utbetaler gode gevinster, så dukker den opp på hjulene kan man allikevel være godt fornøyd!

Multiplikatorbonus

I Piggy Bank finner vi en multiplikatorbonus som gjør spillingen en hel del mer spennende. Hvis man får et symbol av en håndgranat i den midterste posisjon på hjul 3 (markert) starter denne bonusfunksjonen. 3 multiplikatorsymboler vil dukke opp på toppen av tre ordinære symboler, og hvis en multiplikator blir en del av en vinnende kombinasjon vil den bli lagt til gevinsten på slutten av spinnet. Funksjonen kan gjentas opptil 15 ganger.

Bonusspill

Får du minst tre bonussymboler i tilfeldige posisjoner på hjulene vinner du tilgang til bonusspillet. Bonussymbolet viser en last med gull som er festet til en kjetting. Ranerne stiller seg så på denne gullasten og blir løftet opp og ut av automaten av et helikopter. Bonusspillet fortsetter i hangarbygningen hvor det ligger gevinster skjult på 20 forskjellige plasser i rommet. Klikk og samle inn – helt til du finner symbolet som sier Collect. Da samles alle gevinstene du har vunnet inn og du returnernes til bonusspillet hvor premien blir lagt til din saldo. Gode muligheter for store gevinster hvis du er litt heldig her.

Doblingsrunde

Sheriff Gamings velkjente doblingsrunde er også med i denne automaten og den lar deg få muligheten til å doble de gevinstene du vinner – helt frivillig selvsagt. Klikk på Double Up etter en utbetaling og du blir da tatt med til et nytt skjermbilde hvor du blir gitt muligheten til å gamle med gevinsten din for å få den multipliert med 2 eller 4. For å få den doblet må du gjette på om den neste spillekortet blir rødt eller sort. For å få den multiplisert med 4 må du gjette på om det samme spillekortet blir hjerter, ruter, spar eller kløver. Du kan gjette inntil 10 ganger på rad – hvis du har råflaks! Gjetter du rett kan du også velge å samle inn. Gjetter du feil er pengene tapt.

Konklusjon

Piggy Bank er en automat som grafisk sett er helt upåklagelig – som vanlig fra Sheriff Gaming. Automaten har flere gode funksjoner, og da ramser vi opp multiplikatorbonus, bonusspill, Click Me Bonus, Doblingsrunde og et wildsymbol. Vi får ikke muligheten til å vinne free spins, noe som burde være obligatorisk i en spilleautomat.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!