hit
        counter
Hjem / Pandoras Box

Pandoras Box

Igjen er det duket for en spilleautomat full av romerske gudeskikkelser og denne gangen er det spillet Pandoras Box som du kan prøve ut her på siden. Pandoras Box gir deg muligheten til å vinne opp til 120,000 Euro på et enkelt spinn, altså omtrent det samme som toppgevinsten på et Flaxlodd. Hvis en liten million er som en liten dråpe i havet for deg så har vi selvfølgelig også spilleautomater her på siden som har mer å by på. F.eks kan Arabian Nights og Mega Fortune nevnes som to eksempler.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Navnet på spilleautomaten Pandoras Box, kan kanskje virke litt spesielt for de som har inngående kjennskap til gresk mytologi. Pandora var som kjent den første kvinnen her på planeten og hennes eske var egentlig ikke til å spøke med. Pandoras Box var nemlig hennes lite hyggelige krukke, som når hun åpnet den, medførte at forferdelige ting ble spredd til menneskeheten. Deriblant sykdom og forferdelse.

Nå har vi jo andre ganske uhyggelige spilleautomater her på siden også, Devils Delight er et ganske passende eksempel på det, så la oss heller gå litt videre og se på hva Pandoras Box har som ikke enhver annen spilleautomat allerede tilbyr.

I den forbindelse kan man jo egentlig først nevne toppgevinsten som, selv om den ikke er verdens største, rager ganske høyt når den sammenlignes med det mange andre automater på nett har av gevinstmuligheter. En million kroner er jo tross alt et betydelig beløp for de fleste av oss. Skulle det bare ta et lite snurr på en spilleautomat for å vinne millionen så må det jo også være å anse som en svært vellykket investering.

Når hovedpersonen er Pandora så ligger det også i kortene at mye av det spillet byr på er av romersk karakter. Selvfølgelig er krukken hennes et eget symbol og de andre figurene i automaten er også inspirert av greske guder. Som i alle spilleautomater er poenget å samle så mange like på rad som man klarer, og jo flere treff man får på hjulene dess høyere blir utbetalingen.

Et annet fenomen med denne spilleautomaten er også wild symbolene. De vanlige wild-figurene dobler alle gevinster når de hjelper til med å lage rekken din, med det finnes også et ekstraordinært symbol som kalles for Golden wild. Dette gyldne ville symbolet dukker kun opp det midterste av de fem hjulene, og når det blir tatt i bruk så blir alle gevinster firedoblet. Net Entertainment leverer nok en gang varene.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!