hit
        counter
Hjem / Pacific Attack

Pacific Attack

Er du en 2.verdenskrig entusiast er sannsynligvis spilleautomaten Pacific Attack en automat som kan falle i smak. Denne lyse og attraktive spilleautomaten er utviklet av Net Entertainment og kan derfor spilles hos en rekke kjente Norske kasinoer. Spillet gir deg muligheten til å vinne opp til 300,000 mynter på en snurrerunde og nedenfor er en gratis test av Pacific Attack maskinen som allerede er fylt opp med 5000 mynter.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Man trenger selvsagt ikke være krigrinteressert for å like Pacific Attack, men det er vel nærliggende å tro at denne spilleautomaten er spesielt myntet på spillere som også liker litt action. Med både scatters (som gir deg freespins), wilds og et strategibasert bonusspill som er integrert i automaten skulle dette spillet ha litt å by på for de fleste automatfans.

Pacific Attack er utrustet med 15 gevinstlinjer og man kan spille med myntverdi opp til €0.20. Setter man alle kluter til og justerer alle valgmulighetene til maksimum vil en runde med snurring koste deg €30. Litt høyt for de fleste spillere, men med 300,000 mynter i premiesekken kan det kanskje være fristende å prøve seg på noen spinn for full maskin dersom man vinner seg opp med litt mere nøysom innsats.

Foruten om muligheten til å sikre seg opp til 30 gratisrunder via scatterfigurene er det bonusspillet som er ment å være trekkplasteret i Pacific Attack. Selv om man ikke akkurat kan kalle bonusrunden et ferdighetsspill, så er dette ihvertfall en bonusrunde som gir spilleren en viss mulighet til å påvirke resultatet.

I sin enkelhet skal man lokalisere sunkne krigsskip på et minesveiper lignende brett og utstyret man benytter seg av er selvfølgelig bomber. Før runden starter får man valget mellom tre forskjellige bombetyper og de forskjellige modellene har ulik gevinstverdi. Velger man bomber med lav gevinstverdi får man flere skudd å prøve seg med, mens om man velger bombene med høyest treffverdi er også antallet skudd redusert. En liten demonstrasjon av bonusrunden i Pacific Attack får du også ved å klikke på vis funksjoner knappen som er plassert nede til høyre i spillet.

Skal man komme med en liten vurdering av automaten og kommentere grafikk, lyder og spillopplevelse så kan man si at totalinntrykket er ganske positivt. Gode kontraster gjør det enkelt å skille symbolene fra bakgrunnen og det helhetlige temaet er gjennomgående. Ikke noe spesielt å trekke fra på minussiden så om man liker Pacific Attack vil vel ganske enkelt avgjøres av hver og en sin smak når det kommer til spilleautomater.

Nå pleier jo undertegnede å avslutte omtalen av spilleautomater med å komme med en liten anbefaling av spill som ofte er like det som omtalen beskriver. I dette tilfellet så finnes det ikke noen andre automater som også har krigstema å peke til så dermed får man putte en finger ut i lufta og nevne et spill som bør være likandes for det store flertall. Valget er tatt og det ble nok en gang den irske uptempo automaten Golden Shamrock. Definitivt en spilleautomat som man kan bli i godt humør av.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!