hit
        counter
Hjem / One Million Ants

One Million Ants

I One Million Ants har vi pakket piknik-kurven med det beste som kjøleskapet kan by på, men et dugelig antall maur har andre planer for godsakene i kurven – bare de får sjansen. De har imidlertid en livsfarlig fiende mot seg, nemlig en liten gutt med forstørrelsesglass, og alle vet vel hva det betyr.

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

I One Million Ants får vi en video spilleautomat fra Sheriff Gaming som kan tilby oss flere funksjoner som for eksempel en del bonusfunksjoner og et bonusspill! I vår omtale tar vi en gjennomgang av automatens funksjoner, og gir deg all den info du behøver!

Oppsett og innsats

One Millon Ants gir oss underholdning over 5 hjul og 3 rader, samt at vi kan vinne gevinster langs automatens totalt 20 gevinstlinjer. Når det gjelder innsatsnivået så kan vi spille med alt fra 1-5 mynter på hver linje, og med en myntverdi som går fra 0.25 til 5.00 kreditter. Med alle kranene åpne blir den maksimale innsatsen pr. spinn på solide 500 kreditter.

Wild/joker

Wildsymbolet, eller jokeren, i One Million Ants er representert av symbolet som viser de fire oppstilte maurene. Jokeren fungerer som en erstatter og kan dermed inngå i kombinasjoner bestående av andre ordinære symboler. Wildsymbolet i One Million Ants kan også utvide seg til å dekke hele hjulet når det blir aktivert, og dermed får du større muligheter til å få en vinnende kombinasjon. Jokeren er kun tilgjengelig på hjul 2, 3 og 4.

Click Me bonus

Et vanlig innslag i Sheriff Gamings spilleautomater er Click Me spillet, og det aktiveres når man får 3, 4 eller 5 Click Me-symboler (nistekurven) på hjulene. Man kan her vinne alt fra 1-3 premier, deriblant free spins.

Bonusspill

3 bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene starter bonusspillet, og her kan du finne ut hva de tyvaktige maurene har klart å dratt med seg inn i maurtua si. Klikk på de forskjellige rommene for å samle inn forskjellige premier som for eksempel penger og multiplikatorer, og fortsett helt til tua er tømt eller du treffer på ordet ‘Collect’. Jo flere premier du får samlet jo større vil gevinstene blir etter hvert.

Dobling av gevinster

Muligheten til å doble gevinstene man vinner er en vanlig funksjon i Sheriff Gamings automater, og denne muligheten får vi også i One Million Ants. Etter at du har vunnet en gevinst klikker du på ‘Double Up’ hvis du ønsker å spille kvitt eller dobbelt med den. Du tas da med til et nytt skjermbilde for du får se to forskjellige piknik-kurver, og du skal forsøke å plukke den med mat i. Lykkes du dobles gevinsten din – gjetter du feil er den tapt. Du kan doble den samme gevinsten opptil 10 ganger på rad.

Konklusjon

Sheriff Gaming imponerer oss fortsatt når det kommer til det grafiske arbeidet de gjør, men de fornyer seg dessverre litt lite når det kommer til funksjoner. De drar med seg de samme funksjonene, men pakker det inn i nytt design. Det er ingenting i veien med de funksjonene vi finner, men vi har på en måte sett det før. Free spins, wilds, bonusspill, doblingsrunde og Click Me spill sørger allikevel for at automaten har alle de funksjonene vi ser etter – men vi vil se noe nytt!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!