hit
        counter
Hjem / Odd Shaped Balls

Odd Shaped Balls

Her får du prøve deg gratis på spilleautomaten Odd Shaped Balls. Dette sportsinspirerte spillet er utviklet av Playtech og levert til oss i en demoutgave fra Centrebets nettcasino. Snurr hjulene på spillet nedenfor så finner du fort ut om dette er en spilleautomat du kunne tenke deg å satse videre på.

Amerikansk Fotball er temaet i slotmaskinen Odd Shaped Balls og det ser man ganske raskt når demospillet starter. Her får du oppleve full action på banen og stifter bekjentskap med en rekke fargeglade og stilige symboler. Litt mer info om hvilke gevinstmuligheter og bonusfunksjoner Odd Shaped Balls innehar er det kanskje på sin plass å skrive om og detaljene får du her.

Odd Shaped Balls er en slotmaskin fra spillutvikleren Playtech og oppsettet som benyttes er ganske likt mange av de andre videoautomatene vi tidligere har lagt ut fra samme leverandør. 20 linjer, valgfri innsats per linje og en autospinn funksjon som gir deg muligheten til å spille uten å trykke på snurreknappen for hver runde. Denne knappen er forøvrig plasset nederst i midten av spillet og har form som en Amerikansk Fotball.

Figurene du treffer på i Odd Shaped Balls er tydeligvis laget for å få oss til å trekke litt på smilebåndet og det gjør man også. Her får du spillere i alle mulige rare posisjoner mens de holder på med sin favorittsport.

Skulle det dukke opp et symbol med en naken dame som løper over banen så har du truffet på Odd Shaped Balls sin scatter. Tre til fem slike kvinner i fri posisjon på hjulene gir deg gratisrunder. Tre av dem gir femten og fem av dem gir tjuefem freespins.

En jublende folkemengde er erstatningsfiguren til Odd Shaped Balls og dette symbolet kan du benytte for å substitere for de andre symbolene. Får du et slikt et plassert mellom to andre like symboler har du dermed tre på rad og kan innkassere en gevinst.

For å få en oversikt over hva de forskjellige symbolene kan gi av premier er det lurt å åpne opp spilleautomaten sin paytable. Denne knappen finner du lengst nederst til høyre i automaten og når du klikker på denne, får du opp en oversikt over hvilken verdi de forskjellige symbolene representerer.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!