hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Nytt storspill på gang fra NetEnt!

Nytt storspill på gang fra NetEnt!

Hansel & Gretel spilleautomat netent

NetEnt holder foten trygt plassert på gasspedalen og fortsetter ufortrødent videre med sin produksjon av fantastiske spilleautomater, og denne gangen er det spill nummer to i Fairytale Legends-serien som står for tur!

Spillet det dreier seg om er Hansel & Gretel, kanskje bedre kjent som Hans og Grete på norsk, og dette er altså oppfølgeren til Red Riding Hood! Som sagt er altså dette det andre spillet i denne serien av tre spill, og vi er allerede spente på hva som kommer til å bli det siste valget av NetEnt!

Inn i skogen med Hansel & Gretel

Det er klassiske og velkjente eventyr som står i sentrum i spillserien Fairytale Legends fra NetEnt og det første spillet handlet altså om Lille Rødhette. Denne automaten ble umiddelbart en favoritt blant norske spillere og når man ser på funksjoner, grafikk og lyd er ikke det så veldig rart, for å si det sånn.

Forventningene til Hansel & Gretel er derfor store og det er ingen tvil om at NetEnt inviterer oss med på nok et spennende eventyr som tar oss med inn i de mørke og dype skogene som vi finner i Brødrene Grimms tekster. Fortellingen handler om en fattig pappa, hans to barn og den onde stemoren. Hun overtaler faren til at de skal lure barna langt ut i skogen og forlate dem der, slik at de slipper å fø dem med mat. Første gangen finner Hans veien tilbake, mens de andre gangen blir fanget av en fæl heks som skal spise dem. Hans blir satt i fangenskap og foret opp for at han skal bli fetere, men Grete klarer å lure heksa inn i ovnen og stenger henne inne slik at hun dør.

Lystig historie, med andre ord, men vi er ikke et sekund i tvil om at NetEnt kommer til å lage glitrende underholdning av dette. Kanskje har du muligheten til å hjelpe barna med sine strabaser? I så fall kan du sikkert forvente deg en klekkelig utbetaling fra denne spennende spilleautomaten! Husk at alle eventyr ender godt!

Spillet lanseres mandag 24. april 2017, og du kan da spille hos InstaCasino!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!