Nytt spill lanseres snart på Karamba!

Fotballsesongen er i full gang, og det går ikke upåaktet hen hos Karamba! Snart kan du spille det splitter nye spillet Football: Champions Cup fra NetEnt.

karamba

Football: Champions Cup lar deg velge lag selv. Plukk din favoritt og sett i gang. Her mangler det ikke på ekstrafunksjoner. Du kan for eksempel vinne bonusspill i straffekonkurranser. Freespin rundene tar deg med gjennom ulike nivåer, og kommer du deg helt til topps her, blir innsatsen din multiplisert med 500!

Karamba-ball 2016!

Og det er altså denne automaten det dreier seg om nå når fotball-EM nærmer seg. Det skal gjennomføres en skikkelig fotballfest, Karamba-ball 2016, som varer i hele 2 uker. 600 premier skal finne sine eiere, og det dreier seg om både pengepremier og stilige ting og tang med en samlet verdi av € 70 000. Stikker du av med førstepremien, så drar du avgårde gjennom Europa på en 6-netters fotballtur. Karamba står selvsagt for arrangementet og fikser alt fra A til Å.

Det er bare å registrere seg, så du er helt sikker på å være klar når det braker løs. Da kan du i tillegg nyte godt av 3 dager med velkomsttilbud.

-Dag1: Motta 100% match bonus + 20 gratisspinn!
-Dag2: Motta 40 gratisspinn!
-Dag3: Motta enda 40 gratisspinn + en hemmelig overraskelse som kan være alt mellom himmel og jord. Eneste måte å finne ut av det er å registrere seg.

La fotballgalskapen blomstre. Spill Football: Champions Cup hos Karamba!