hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Ny NetEnt-automat: Zombies!

Ny NetEnt-automat: Zombies!

Hvis du er en tilhenger av både spilleautomater, blod og gørr så vil definitivt NetEnts siste automat, Zombies, passe perfekt for deg! Automaten spiller du hos Betsafe!

Net Entertainment har nylig sluppet en ny spilleautomat, og denne gangen er det zombiene som har fungert som inspirasjon for selskapet. Resultatet, i form av Zombies, må sies å være svært vellykket!

Zombies
Zombies har 5 hjul, 3 rader og 20 linjer, og er således ingen nyvinning på automat-markedet. Det spesielle med denne automaten er at underholdningen er basert på wilds og free spins, og automaten har derfor ikke et eget bonusspill som utløset av bonussymboler. Når det gjelder wilds så har automaten tre forskjellige slike, og vi snakker da om ordinære wildsymboler, stacked wilds og den nye og tøffe Random Wilds!

Wilds
De vanlige wildsymbolene figurerer på hjulene 1, 2, 4 og 5, mens stacked wild er forbeholdt hjul 3. Stacked wild dekker hele hjulene, men hvis bare 1 eller 2 av symbolene på hjulet er dekket av wilds vil stacked wild nudge opp eller ned slik at hele hjulet dekkes!

Det er imidlertid spesielt Random Wild som er gulroten blant de 3 wildfunksjonene. Dette er en funksjon som trer i kraft helt tilfeldig og utløses ikke av noen spesielle kombinasjoner. Her kommer to zombiehoder til syne på skjermen slik at vi så vidt bare kan skimte hjulene og symbolene bak. Det fyres deretter av inntil 6 skudd mot hodene, slik at også symbolene bak blir truffet. Alle symbolene som er truffet blir gjort om til wilds, og det innebærer at man kan få så mange som 6 wilds spredt utover hjulene. Gevinstene vil da bli utbetalt basert på foregående spinn og her kan man vinne store summer!

Skyt Zombier og multipliser gevinstene!
Før hvert gratisspinn (som man vinner med 3 scattere på hjul 2, 3 og 4) får man muligheten til å skyte zombier med en hagle og vinne gevinster for hver man skyter! Gevinstene man vinner i gratisrundene blir forøvrig multiplisert med 1, 2, 3, 5 og 10, i den rekkefølgen, ettersom man vinner 5 gratisrunder. Gevinster vunnet i spinn 5 blir dermed multiplisert med 10. Gevinstene man vinner når man skyter zombiene blir ikke multiplisert.

Spill Zombies hos Betsafe og få bonus!
Hvis du ikke allerede er kunde hos Betsafe kan du bli det via våre sider. Du vil da få en eksklusiv bonus på ditt første innskudd på 300% opptil €150! Setter du inn €50 får du €150 i bonus, og kan dermed spille med totalt €200! I tillegg til dette får du 30 gratisrunder på den populære automaten Jack And The Beanstalk!

Følg våre nyheter enkelt og greit på Facebook!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!