hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Ny NetEnt automat – Silent Run

Ny NetEnt automat – Silent Run

Vi hadde ikke før begynt på fordøyelsen av spilleautomaten Space Wars før Net Entertainment slenger ut den neste spilleautomaten – Silent Run!

Det skjer ting hos NetEnt nå om dagen og spilleautomatene kommer ut tettere en hagl, og denne gangen utspiller handlingen i automaten seg under havoverflaten. Automaten er til betatesting hos Betsafe, og kan derfor kun spilles der for øyeblikket.

Spill hos Betsafe – få bonus på 1500 kroner!

Silent Run – senk krigsskip og håv inn gevinster

I Silent Run befinner vi oss ombord i en skikkelig ubåt og her får vi et par kule funksjoner som kan gi oss gode utbetalinger. Den første vi tar for oss er Echo Wild som inntreffer hvis Echo Wild-symbolet dukker opp på hjul 3. Det som da skjer er at alle de andre symbolene på hjulene forsvinner, samtidig som Echo Wild sender ut tre ekkosignaler som fanger opp skjulte wilds på hjulene. Etter disse signalene vil flere av de opprinnelige symbolene på hjulene ha blitt dannet om til wilds, og det kan ende med at man får haugevis med jokere som garantert vil gi gode utbetalinger!

Den andre heftige funksjonen er Echo Bonus, og også denne starter på samme måte som wildbonusen ved at symbolet dukker opp på hjul 3. Tre ekkosignaler sendes ut og vi får avdekket 1-5 skjulte torpedoer på hjulene. Disse torpedoene skal vi fyre avgårde mot krigsskip, og hvert krigsskip inneholder en en gevinst.

Gevinstene av skudd nr. 2, 3, 4 og 5 vil bli multiplisert med henholdsvis 2, 3, 5 og 10, så det er derfor bare å håpe at man treffer det mest verdifulle krigsskipet til slutt! Du kan lese vår omtale av Silent Run her.

1500 kroner i bonus + 50 free spins hos Betsafe

Som leser av våre sider får du en eksklusiv bonus hvis du registrerer en konto her – dette vil gi deg 50 free spins på Jackpot 6000 og 300% bonus opptil 1500 kroner på ditt første innskudd. Setter du inn 500 kroner får du derfor 1500 kroner i bonus, og 2000 kroner tilsammen å spille for!

Sjekk ut vår demonstrasjon av funksjonene i Silent Run

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!