hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Ny NetEnt-automat hos Betsafe: Evolution!

Ny NetEnt-automat hos Betsafe: Evolution!

Endelig har Betsafe lansert den nye spilleautomaten, Evolution, fra Net Entertainment! Automaten ble gjort klar for spill tidligere i dag, og det er derfor en stor glede å si at vi har fått den tilgjengelig i en demo-versjon på våre sider!

Evolution er som sagt en spilleautomat fra Net Entertainment som har 5 hjul, 3 rader og 25 fastlåste gevinstlinjer. Automaten kan skilte med en hovedgevinst på 44.000 mynter, og funksjoner som wild, freespins og funksjonen Evolution. Den maksimale innsatsen pr. spinn er på €125.

Funksjonen som kalles Evolution er en bonusfunksjon som er tilgjengelig i gratisrundene. Hver gang man vinner en gevinst vil symbolene i den vinnende kombinasjonen og alle andre like symboler på hjulene utvikle seg til neste nivå og gi oss muligheten til å vinne flere og større gevinster! Utover dette er automaten først og fremst et lite kunststykke når det kommer til audio-visuell presentasjon, og tar seg virkelig godt ut både for øyet og øret.

Her kan du prøve Evolution gratis og lese alt om automatens funksjoner.

Stor Betsafe bonus på 300%
Hvis du ønsker å spille denne automaten med ekte penger burde du registrere en konto via våre sider – rett og slett fordi du da får en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil €150! Sett inn €50 og få €150 i bonus – spill for €200!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!