Ny Betsoft-automat hos Mr Green: Madder Scientist!

Mr Green har akkurat nå lansert oppfølgeren til Mad Scientist – den splitter nye Betsoft-automaten Madder Scientist! Jepp, professor Walter Prescott er tilbake, og han er tydeligvis hakket galere en sist – slik tittelen på spillet antyder. Madder Scientist ser som alle nye Betsoft-automater helt suveren ut, og tilbyr flere spennende funksjoner.

Madder Scientist er en video spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og 30 innsatslinjer. På automaten finner vi funksjoner som Wild Switches og Reel Respin samt noen bonusrunder.

Wild Switches
Wild Switches inntreffer når man får 3 eller flere Wild Switch (strømbryter-symbolet) på hjulene. Et av hjulene blir da gjort om til et wild-hjul i et visst antall runder, og øker derfor sjansene for gevinst betraktelig!

Reel Respin
En annen spennende funksjon er Reel Respin som gir deg muligheten til å spinne ett enkelt hjul om igjen etter at et spinn. På denne måten kan du vinne gevinster ved å spinne et av hjulene om igjen hvis du f.eks. har manglet et symbol i en kombinasjon– mot en liten betaling selvsagt.

Fullstendig beskrivelse
Som alltid er vi oppdaterte på spilleautomater her på NorskeSpilleautomater.com og du kan nå lese en fullstendig beskrivelse av Madder Scientist og prøve denne nye automaten helt gratis hos oss!

Stikk innom Mr Green og spill Madder Scientist med ekte penger!