Ny Betsoft-automat hos Mr Green: Lost!

Nylig lanserte Mr Green enda en fantastiske spilleautomat fra produsentene i Betsoft Gaming, og heller ikke denne gangen vil fans av Betsofts utrolige spilleautomater bli skuffet! Automaten bærer navnet Lost, og handlingen tar plass i Egypt!

I den nye spilleautomaten Lost fra Betsoft blir vi med Dr. Dakota Bones og hans sidekick Farooq på jakt etter historiske artifakter i den gamle faraoen Ah-Amdads gravkammer. Spenningen er selvsagt til å ta og føle på og Betsoft har gjort en formidabel jobb når det kommer til grafikk, lydeffekter og spillefunksjoner. Ettersom tiden har gått har Betsoft gjort oss spilleelskere bortskjemte med sine suverene automater, og Lost er i så måte ikke noe unntak.

Funksjoner
Lost har 5 hjul, 3 rader og 30 gevinstlinjer å by på, og har i tillegg til dette funksjoner som Center Wild Reel, Monkey Click Me, Center Reel Respins og en bonusrunde som bærer navnet The Mummy’s Tomb! Når det kommer til innsatsmuligheter følger Betsoft sin egen standard, og man kan spille med alt fra 1-5 mynter pr. innsatslinje og med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50. Dette gir en maksinnsats pr. spinn på 150 mynter, eller 75 kreditter.

Center Reel Respins
Center Reel Respins er den funksjonen som virkelig gjør Lost til en automat det er verdt å spille på. Center Reel Respins aktiveres hver gang man vinner en gevinst, og betyr at alle hjulene låses mens det midterste hjulet (hjul 3) spinnes på nytt. Dette gjør at man får muligheten til å vinne flere gevinster på den samme innsatsen.

Funksjonen fortsetter så lenge man vinner nye gevinster på respinnene. For hver gang man får et nytt respins øker gevinstmultiplikatoren som vi kan se oppe i høyre hjørne. Etter tre respins er den på sin maksimale verdi som er 5x. For hvert respins man får da vil hver gevinst bli multiplisert med 5 i forhold til utbetalingstabellen. En utrolig bra funksjon som kan gi store utbetalinger!

Når det gjelder funksjonene Center Wild Reel, Monkey Click Me og Mummy’s Tomb er dette funksjoner vi har sett i en eller annen form tidligere, men som allikevel passer inn i automaten. I Center Wild Reel blir hele det midterste hjulet gjort om til et wildsymbol hvis stav-symbolet dukker opp på det samme hjulet. Monkey Click Me er en funksjon hvor man får muligheten til å klikke på symboler for å avsløre hvilke gevinster man vinner. En morsom apekatt holder lurveleven mens du velger symboler og den avslører gevinstene bak. I Mummy’s Tomb skal du i samarbeid med Dr. Bones velge hvilken gravkammerdør som skal åpnes, men pass deg for alle mumiene!

Du kan lese en omfattende beskrivelse av automaten på våre sider og prøve Lost helt gratis!

Mr Green Casinobonus
Hvis du ikke allerede er kunde hos Mr Green kan vi med stor glede tilby deg følgende hvis du registrerer deg via våre linker: Som ny kunde får du en gratis registreringsbonus på 25 kroner når du har registrert en spillekonto hos Mr Green, og denne bonusen venter på deg når du logger inn for første gang. I tillegg til dette får du en bonus på ditt første innskudd på 100% opptil 3000 kroner! Dette betyr at om du setter inn 3000 kroner får du en bonus på 3000 kroner, og vil dermed ha 6000 kroner å spille med! Bonuspengene må omsettes 25 ganger før de kan tas ut.

Spill Lost hos Mr Green i dag og vinn store egyptiske skatter i premier!