hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Ny Betsoft-automat: After Night Falls

Ny Betsoft-automat: After Night Falls

Det har vært forholdsvis stille fra Betsoft den siste tiden, og det kan vi jo saktens forstå når de har jobbet med en spilleautomat som After Night Falls!

Du kan spille den siste Betsoft spilleautomaten hos NorgesSpill.com! Registrere deg her og få €7 gratis og 100% opptil €250 i bonus!

Mange funksjoner!

Jeg må innrømme at jeg ble litt overrasket da jeg åpnet After Night Falls, for det er en liten stund siden sist Betsoft skapte halleluja-stemning hos meg med sine spilleautomater. Denne gangen har de imidlertid gjort en skikkelig innsats og skrudd sammen en spilleautomat det lukter svidd av!

Når jeg åpner en ny spilleautomat er det i hvert fall tre ting jeg ser etter: free spins, wilds og bonusspill – i denne spilleautomaten får vi alt dette, og mer til!

Vi får et wildsymbol som er likt det vi finner i Jack and the Beanstalk, og det betyr at hvis det kommer til syne på hjul 5, vil det bevege seg ett hjul til venstre og gi et free spins – og slik fortsetter det helt til det er ute av hjulene. Man får derfor free spins og wilds i én og samme funksjon!

Vanlige free spins kan vi også vinne hvis vi får 3 eller flere scattere på hjulene, og hvis vi får 5 scattere vinner vi hele 25 free spins – et usannsynlig godt antall gratisrunder!

Når det gjelder bonusspill så får vi to forskjellige av disse. Det første spillet er et klassisk Click Me spill som er gjort adskillig bedre enn hva vi er vant med. Velg dører og la tyven bryte seg for å stjele store kredittgevinster. I det andre bonusspillet skal vi hjelpe den gamle bestemora med å finne spor etter en innbruddstyv, og for hvert spor vi finner får vi utbetalt solide gevinster!

Som vanlig blir jeg også gitt muligheten til å doble alle gevinstene jeg vinner med å spille Double Up. Etter at man vinner klikker man bare Double Up for å spille kvitt eller dobbelt med et myntkast. Doble pengene eller tap alt!

En annen bonusfunksjon er Stacked Collapsing Wins som kan gi mange bonusgevinster og høye utbetalinger! Hele hjul kan dekkes av det samme symbolet og når det skjer så får man utbetalt som om man hadde fått kombinasjonen langs en gevinstlinje, men i tillegg blir den multiplisert med 3! Etter at utbetalingen er gjennomført kollapser symbolene og smelter sammen til ett enkelt symbol nederst på hjulet, og gjør dermed plass til nye symboler som kan falle ned og danne nye vinnende kombinasjoner!

€7 gratis og 100% opptil €250

Bli kunde hos NorgesSpill.com her og få en bonus på ditt første innskudd på 100% opptil €250 og €7 helt gratis. Setter du inn €250 får du €250 i bonus og kan da spille for totalt €500 + dine gratis €7! Bonuspenger man får hos NorgesSpill.com trenger man ikke å omsette, noe som er nokså sjeldent! Du får utdelt bonuspengene som sjetonger og beholder alt du vinner når du bruker disse sjetongene! En herlig bonusordning som er sjeldent rettferdig!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!