Ny automat hos Mr Green: Black Gold!

Mr Green har nettopp publisert den nye Betsoft-automaten Black Gold på sine nettsider, og denne automaten har et tema vi nordmenn har et nært og kjært forhold til: olje!

Betsoft har altså sluppet en ny spilleautomat og denne har blitt lansert på Mr Greens hjemmesider. Temaet i Black Gold som sagt oljeutvinning og vi får stifte bekjentskap med en liten bebartet skapning med cowboyhatt som nøye iakttar våre prestasjoner på hjulene. Handlingen i automaten er lagt til noe vi bare må anta er Texas – i hvertfall hvis vi tar symbolbruken og musikken i betraktning. Betsoft leverer nærmest som forventet en strøken spilleautomat som har høy kvalitet når det kommer til grafikk, lyd og ikke minst utbetalinger!

Funksjoner
Black Gold har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og kan skilte med funksjoner som gratisrunder, Klikk Meg-funksjon og en bonusrunde. I gratisrundene fungerer gratisrunde-symbolet som et wildsymbol og gevinstmultiplikator, og multiplikatorverdien øker for hver gang wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon. Med maks uttelling kan gevinstene bli multiplisert med så mye som 10! Når det kommer til innsats følger Betsoft sin kjente oppskrift, og man kan satse opptil 5 mynter pr. gevinstlinje med en maksverdi på myntene på 0.50. Den høyeste innsatsen pr. spinn på Black Gold blir derfor på 75 kreditter.

Klikk Meg og bonusrunden Higher or Lower
Drilling For Oil Click Me er en funksjon hvor man, etter å ha fått tre borekrone-symboler på hjulene, bare skal klikke på ett av symbolene for å avsløre en pengegevinst. Bonusrunden Higher Or Lower har vi sett før hos Betsoft, og her skal man gjette om det neste tallet blir høyere eller lavere enn det tallet man har blitt presentert for. Fire rette eller fire misser avslutter bonusspillet.

Spill Black Gold gratis
Her på NorskeSpilleautomater.com gjør vi alt vi kan for å være så tidlig ute som mulig når det kommer nye spilleautomater på markedet! Du kan nå derfor både lese en komplett omtale av automaten og spille Black Gold helt gratis hos oss!

Mr Green Casinobonus
Mr Green mottar sine nye kunder på den aller beste måten, og når du har registrert deg venter det deg ikke mindre enn to bonuser! Den første bonusen er en login-bonus på 25 kroner som du får bare ved å registrere en konto hos Mr Green. I tillegg til dette får du også en bonus på ditt aller første pengeinnskudd på 100% inntil 3000 kroner! Hvis du ønsker å utnytte denne bonusen maksimalt setter du inn 3000 kroner den første gangen du gjør et innskudd. Du vil da motta en bonus på 3000 kroner og dermed ha totalt 6000 kroner å spille for! Bonuspengene må omsettes 25 ganger før de kan tas ut.

Spill splitter nye Black Gold hos Mr Green i dag!