Ny automat hos ComeOn: Bugs

Sheriff Gaming har kommet med en ny 3D-video spilleautomat som selvsagt er tatt inn i porteføljen av spill hos ComeOn! Denne gangen har befinner vi oss i en verden full av småkryp og sommerfugler!

Bugs er en 5-hjuls spilleautomat med 3 rader og 20 linjer fra de nederlandske software-leverandørene i Sheriff Gaming. Automaten har en rekke gode funksjoner som du kan lese alt om i vår vurdering av spillet, hvor du også kan prøve Bugs gratis!

Innholdsrik automat
Bugs er som sagt en 3D-automat som har en progressiv jackpot og flere andre funksjoner. Her underholdes vi av utvidede wilds på det midterste hjulet, et Click Me-bonusspill og et bonusspill hvor vi skal fange insekter og sommerfugler for å vinne store gevinster! Som vanlig fra Sheriff Gaming er spilleautomatene deres av ypperste grafisk kvalitet, og er rett og slett en fryd for øyet å spille.

Få 10 freespins ved å spille på Bugs hos ComeOn
Det er ikke uvanlig at det kommer gode bonustilbud i forbindelse med lanseringen av nye spilleautomater, og også denne gangen gir ComeOn sine kunder et godt tilbud. Hvis du spiller for 200 kroner på Bugs før søndag 28. oktober kl. 23.59 får du 10 gratisrunder på Mega Fortune! Husk at jackpotten på Mega Fortune har passert 50 millioner kroner! Gratisrundene legges til din spillekonto hos ComeOn mandag 29. oktober kl. 19.00

200% casino bonus og 20 freespins hos ComeOn!

Hvis du ikke er kunde hos ComeOn er det dobbel glede i vente for deg i dag! Kunder som registrerer en konto hos ComeOn via våre sider får en bonus på sitt første innskudd på 200% opptil 2000 kroner! I rene tall betyr det at om du setter inn 1000 kroner får du 2000 kroner i bonus, og har dermed totalt 3000 kroner å spille for. I tillegg til denne pengebonusen får du også 20 gratisrunder på den spinnville automaten Boom Brothers! ComeOns vilkår for bonuser gjelder.

Lykke til!