Ny automat hos 7red: Mega Jackpot!

Vi kan med stor glede presentere at 7red Casino har lansert sin nye stolthet, spilleautomaten Mega Jackpot! Mega Jackpot er en spilleautomat av den klassiske typen, men som allikevel er spekket med det aller beste fra de gamle og velkjente spilleautomatene!

Mega Jackpot er en automat som har 3 hjul, 3 rader og 5 innsatslinjer, og har en rekke herlige funksjoner som f.eks. Kvitt eller Dobbelt-satsing av gevinster, Nudge-funksjon som vi kjenner igjen fra OldTimer-automaten, Supermeter-spill og en fantastisk jackpott på over 10 millioner kroner! Automaten har fått et fantastisk design og tar seg utrolig bra ut, samtidig som symbolene er de klassiske bær-og fruktsymblene, samt det velkjente 7-tallet i tillegg til Kongekronen som jackpottsymbol!

Kvitt eller Dobbelt-funksjonen gjør at du har muligheten til å satse hele gevinsten din og forsøke å doble den, og stort mer spennende en det kan det vel knapt bli

Supermeteret lar deg spille på de øverste hjulene. Her er innsatsen en god del høyere, men det samme kan trygt sies om gevinstene!

Nudge-funksjonen trer i kraft når man spiller i Supermeteret, og lar hjulene flytte seg enten opp eller ned en posisjon inntil 3 ganger for å hjelpe deg med å vinne gevinster!

Jackpotten på over 10 millioner kroner er din hvis du spiller med maksimal innsats og får 3 Kongekroner-symboler på en aktiv gevinstlinje.

Her kan du lese alt om Mega Jackpot og prøve den helt gratis!

Spill Mega Jackpot med ekte penger hos 7red nå!