hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Ny automat fra Betsoft: Curious Machine!

Ny automat fra Betsoft: Curious Machine!

I disse sommerlige dagene har Betsoft kommet ut med en ny spilleautomat: Curious Machine!

I Curious Machine får vi treffe oppfinneren Miles Bellhouse og roboten Gizmo som skrur sammen de merkeligste saker i verkstedet. Curoous Machine er den siste oppfinnelsen, men det finnes flere som vil ha kloa i den! Prøv den hos NorgesSpill.com!

Mange funksjoner
Spilleautomatens fulle navn er Miles Bellhouse and his Curious Machine og er en spilleautomat som har 5 hjul og 30 linjer. Automaten er en skikkelig godsak fra Betsoft og kan tilby oss spilleglade en utrolig mengde funksjoner. Her finner vi en Vortex Wild, gratisrunder, bonusspill og respins (reel rewind) som sørger for at spilling på denne automaten ikke blir kjedelig et eneste sekund!

Wildsymbolet fungerer som ethvert vanlig wild, men har en innebygd funksjon som trer i kraft hvis symbolet ikke blir en del av en vinnende funksjon. Det som da skjer er at alle tilstøtende symboler rundt wildsymbolet spinner rundt og bytter plass slik at man får muligheten til å få vinnende kombinasjoner.

Reel Rewind er en funksjon som trer i kraft hver gang man ikke vinner en gevinst! Det som da skjer er at et tilfeldig hjul vil spinne på nytt og dermed gi oss en ny vinnersjanse på et spinn som ikke har gitt gevinst.

I tillegg til dette har vi som sagt gratisrunder og et spennnede bonusspill hvor du må beskytte The Curious Machine mot den ondskapsfulle general Traytor(!).

Du kan lese alt om Curious Machine her og til og med prøve den helt gratis!

Spill hos NorgesSpill.com – få €7 gratis!
Du kan spille Curious Machine med ekte penger hos NorgesSpill.com – men da må du være registrert kunde hos dem. Registrer en konto her hos oss og få en bonus på ditt første innskudd på 100% opptil €100, i tillegg til €7 gratis når kontoen er registrert!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!