hit
        counter
Hjem / Uncategorized / NorskeAutomater.com med ny spilleautomat og freespins

NorskeAutomater.com med ny spilleautomat og freespins

wildwater-freespins-top

Det er igjen tid for lansering av en ny spilleautomat hos NorskeAutomater.com. Den nye spilleautomaten heter Wild Water og her blir du tatt med tilbake til 60-tallets California og surfekulturen som oppstod der. Her får du oppleve god, gammeldags strandliv kombinert med massevis av spenning og underholdning.

Alle som tidligere har gjort innskudd hos NorskeAutomater har 10 freespins på den nye automaten i dag 24.03.2014. Det er bare å logge inn, åpne spillet og kose deg med dine freespins. Dine freespins vil være gyldig ut dagen og vanlige regler og vilkår gjelder.

Har du ikke en konto hos NorskeAutomater ennå, så er det på høy tid at du registrerer en. De gir deg nemlig 25 freespins på Starburst bare ved å registrere en konto. I tillegg dobler de ditt første innskudd opp til 2000 kr! For å få maksimum bonus på 2000 kr må du altså sette inn 2000 kr. Bonusen blir kreditert automatisk etter vellykket innskudd.

 Du kan åpne en spillekonto hos NorskeAutomater her!

Den nye spilleautomaten, Wild Water er absolutt en spilleautomat du bør gi et forsøk. Her får du en forsmak på sommeren og det herlige strandlivet. Og hvem vet, kanskje er du riktig heldig og vinner nok penger til en skikkelig ferietur.

Spillet har såkalte ekspanderende wildsymboler som gjør at gevinstene kan bli høye. Spesielt under freespinsrundene. 3, 4 eller 5 scatters aktiverer 15, 30 eller 60 freespins og i freespinsmodus vil wilds utvide seg til å dekke hele hjulet. Du kan med andre ord få en meget innbringende freespinsrunde! 5 synlige surfere vil gi deg en bonusgevinst på 20 ganger innsatsen. Skulle du derimot være så heldig å få 5 forskjellige surfere så vil du vinne hele 200 ganger innsatsen!

God fornøyelse!

 

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!