NorskeAutomater.com først ute med ny spilleautomat!

The Dark Joker Rizes
Som først ute av nettcasinoene har NorskeAutomater lansert en helt ny spilleautomat fra spillprodusenten Yggdrasil Gaming. Spilleautomaten har fått navnet The Dark Joker Rizes. Har du tidligere spilt Jokerizer og Jackpot 6000 så vil du sikkert kjenne igjen funksjonene denne spilleautomaten har å by på. Her får du en mørkere, dystrere og råere utgave av Jokerizer. Får du en gevinst vil du også på denne automaten havne i en spesialmodus som kalles “Jokerizer mode”. I motsetning til Jokerizer som bare hadde tre jokere har The Dark Joker Rizes hele fem jokere og sjansene til å vinne toppgevinsten på 6000 mynter blir betydelig større. I Jokerizer mode har du også muligheten til å velge om du vil satse 20 eller 200 mynter. Satser du 200 mynter vil du alltid få minst 1 joker som legger seg på det midterste hjulet. Det gir deg større muligheter for flere jokere og høyere mystery win. I tillegg til funksjoner som Jokerizer mode og Mystery win gir automaten også gevinst på vinnerkombinasjoner både fra venstre og høyre.

Dette er en spilleautomat som nordmenn garantert kommer til å like og den er nå tilgjengelig hos NorskeAutomater.com.

Har du ikke spillekonto hos NorskeAutomater fra tidligere så anbefaler vi sterkt at du registrerer en. Med flere nye spilleautomater den seneste tiden og deres stadige vekst så har de garantert mye spennende å komme med i fremtiden.
Bare ved å registrere en spillekonto får du umiddelbart 25 freespins på Starburst. Ønsker du å gjøre et innskudd og spille for ekte penger så vil du i tillegg få 100% bonus opp til 2000 kr på første innskudd.

Åpne Konto Grønn