hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Norsk spilleautomat hos NorgesSpill: Simply Wild

Norsk spilleautomat hos NorgesSpill: Simply Wild

Betsoft fortsetter å spesialprodusere norske spilleautomater for 7red og NorgesSpill.com, og det er det du som er fan av de klassiske spilleautomatene som får nyte godt av!

En norsk spilleautomat er det som vi ofte forbinder med de gamle automatene som fantes på videosjappene og rundt omkring på bensinstasjonene tidligere, så som Jackpot 2000 og Old Timer – for å nevne noen. Nå har det kommet enda en slik ny automat på nett!

Simply Wild spilleautomat
Simply Wild er en spilleautomat som har et klassisk utseende i henhold til det vi er vant med fra de norske spilleautomatene. Det vil si to forskjellige spillevinduer (et toppspill og et basisspill), kron/mynt spill og hold-muligheter.

Tradisjonelt sett har det vært slik at man har spilt i basisspillet for deretter å kunne overført eventuelle opp i toppspillet for å spille om større gevinster. Dette leddet har de hoppet elegant over i produksjonen av Simply Wild, og nå er det størrelsen på innsatsen som bestemmer hvor spillet foregår. Større innsats gir deg muligheten til å spille i toppspillet, og her får du muligheten til å spille med wilds på hjulene. Man kan også vinne større gevinster i spillet oppe, og man spiller maksimalt med 10 gevinstlinjer der – som er aktive fra begge sider.

Bli kunde hos NorgesSpill.com – få €7 gratis!

I basisspillet spiller man med kun 1 mynt som innsats samt at man kun har én gevinstlinje som man kan vinne gevinster langs.

Prøv Simply Wild gratis her!

Man har som seg hør og bør også sjansen til å forsøke å doble gevinstene ved hjelp av en kvitt eller dobbelt-funksjon. Her skal man velge kron eller mynt og rett og slett bare observere hvor lyset på søylen stopper. I basisspillet har man også muligheten til å holde posisjonen på ett eller flere hjul i ett ekstra spinn for å forsøke å vinne en gevinst.

€7 gratis og 100% opptil €250 hos NorgesSpill.com!

NorgesSpill.com tilbyr sine kunder en fin og meget rettferdig bonusordning hvor man får €7 helt gratis når man har registrert en konto, samt at man kan få en bonus på det første innskuddet man gjør på 100% opptil €250! Det betyr at du kan få en bonus på €250 hvis du setter inn €250, noe som betyr en dobling av ditt innskudd og som gir deg hele €500 å spille for totalt. Setter du inn f.eks. €100 får du totalt €200 å spille for + dine €7.

Vi nevnte at bonusene hos NorgesSpill.com er rettferdig, og det kan vi si med bakgrunn i at NorgesSpill.com setter inn din bonus som sjetonger og lar deg spille for disse. Pengene du vinner med sjetongene er dine, mens bonusbeløpet er låst. Du mottar derfor ikke bonus med omsetningskrav som er vanskelig å omsette!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!