hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Norsk Jackpot-vinner hos Unibet!

Norsk Jackpot-vinner hos Unibet!

Nordmenn er virkelig i siget hos Unibet så langt i år, og denne herlige trenden ser nemlig bare ut til å fortsette samt forsterkes. I går, på den første månedens siste dag, klaffet det aller meste for en ung person fra Hafrsfjord i Rogaland. Under et spill på Mega Joker klasken denne personen like så godt til med en vaskekte jackpot! En innsats på bare 80 kroner ble til en grei norsk årslønn på 370.000 kroner i løpet av et par sekunder! Det er vel hva man kan kalle en god start på det nye året! I en tidligere artikkel her på siden meldte vi at Unibet hadde hatt en et rekordstor antall vinnere fra Norge, og Unibet proklamerte på sine sider i går at denne unge rogalendingen bare føyer seg inn i rekken av norske nettspillere som tydeligvis er i en egen klasse på nettstedet.

Videospillmaskinen som viste seg til å bli en skikkelig lykkebringer for rogalendingen er altså Mega Joker, en 2×3-hjuls videospillmaskin med 5 linjer for flere mynter. Mega Joker har standardmodus, supermeter-modus og progressiv jackpot. Den tilfeldig fastsatte progressive jackpotten innebærer at du har større sjanse for å vinne jo høyere innsatsen er. Dessuten vokser jackpotten kontinuerlig ettersom en liten del av innsatsen til hver person som spiller blir lagt til jackpotten.

Hvis du spiller i standardmodus med innsats 10 kan du velge mellom å innkassere gevinsten din eller spille i supermeter-modus. I supermeter-modus kan du satse 20, 40, 100 eller 200 mynter og vinne de helt store gevinstene!

Prøv Mega Joker hos Unibet i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!