Norsk €5.000 Fruit Case-turnering

Sommeren nærmer seg med stormskritt og det er snart tid for deilige smoothies av ferske frukter og bær! Når graderstokken begynner å krype opp mot de magiske 20 gradene er det kanskje også på tide å arrangere en liten turnering som feirer den deilige årstiden vi har i vente. Dette mener i alle fall Unibet og smeller til med en helnorsk turnering på spilleautomaten Fruit Case med pene €5.000 i potten, altså rundt omkring 40.000 NOK!

Turneringen starter i dag, torsdag 26 mai, og det er som sagt den saftige spilleautomaten Fruit Case som står i begivenhetens sentrum! For å kunne delta i turneringen er det selvsagt kun spill med ekte penger som gjelder, men har du hellet med deg har du til gjengjeld sjansen til å stikke avgårde med en skikkelig slump penger.

Premiefordelingene i den helnorske Fruit Case-turneringen er som følger:
1. plass: €2,500
2. plass: €1,000
3. plass: €500
4.-13. plass: €100 hver

Turneringsregler
Fruit Case turneringen startet like over midnatt natt til i dag og avsluttes onsdag 1. juni kl. 23.59 CET. For å kunne delta i turneringen må du spille med ekte penger på spilleautomaten Fruit Case i dette tidsrommet. Spillerne som har de 20 beste rundene på rad blir utropt til vinnere! Dette innebærer at du kan spille så mange runder som du vil på denne spilleautomaten, men må spille minimum 20 runder. Dine til enhver 20 beste sammenhengende runder vil være tellende mot highscore-listen! Spill minimum 20 runder og du er deretter automatisk med i denne spennende turneringen! Hvis det skulle bli likt mellom flere spillere vil premiene bli delt mellom disse.

Delta i Fruit Case-turneringen hos Unibet i dag!