Nordmann vant Hall of Gods jackpot på 54,5 millioner!

Endelig smalt den overmodne jackpotten på spilleautomaten Hall of Gods, og atter en gang skjedde det hos Betsson – med en nordmann i hovedrollen! NorskeSpilleautomater gratulerer stort!

Jackpotten på Hall of Gods har vært overmoden en god stund, og rundt kl. 12.00 i dag var det en nordmann som hanket inn den digre gevinsten på NetEnts video spilleautomat!

Vant jackpot på 54,5 millioner kroner
Betsson er igjen i hovedrollen når det kommer til gigantiske utbetalinger og også denne gangen var det en nordmann som sørget for å vinne jackpotten! Spilleren det er snakk om vant jackpotten på svimlende €7,369,161.35 – eller ca. 54,5 millioner norske kroner! En heldig vinner sitter altså nå en eller annen plass her i Norge og har fått hele sitt liv endret i løpet av noen få sekunder – med en gevinst på 54,5 millioner kroner på sin Betsson-konto!

Betsson feirer med å dele ut 20 freespins til nye kunder på Mega Fortune
Betsson som atter gang er vert for en kolossal milliongevinst skal selvfølgelig feire dette til fulle, og det gjør de ved å tilby alle sine nye kunder hele 20 freespins på Mega Fortune etter kl. 15.00 i dag. Rundene vil være tilgjengelig frem til 28. oktober. Husk på at jackpotten på Mega Fortune også er sprekkeferdig og ligger i skrivende stund på hele 49,5 millioner kroner!

Registrer en konto hos Betsson nå og få 20 gratisrunder på spilleautomaten Mega Fortune i ettermiddag!

Vi gratulerer igjen vinneren av Mega Jackpot på Hall of Gods med en suveren gevinst på 54,5 milloner kroner!