hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Nordmann vant 1,6 millioner kroner!

Nordmann vant 1,6 millioner kroner!

Vinnerhistorier får vi simpelten ikke nok av, og hos Betsafe finner vi slike historier til stadighet! Den 13. februar vant en heldig nordmann hele 1,6 millioner kroner på spilleautomaten Fruit Case fra Net Entertainment!

Fruit Case er en søtladen og enkel video spilleautomat som har vokst seg populær her i Norge, og med utbetalinger som dette så er ikke det så veldig rart! Mannen klarte å utløse free spins og fikk der full klaff og kunne cashe inn en gevinst i millionklassen! Vinneren hadde nok sine forhåpninger da han vant free spins, men at de skulle gi ham en utbetaling på 1.605.208 kroner hadde han vel neppe sett for seg!

Register Betsafe konto her – få 50 free spins!

Fruit Case har en Avalanche-funksjon som sørger for at alle symboler som er med i en vinnende kombinasjon vil skvises og forsvinne, for så å gjøre plass til nye symboler – helt gratis. For hver gang dette skjer vil også en gevinstmultiplikator øke og sørge for at gevinstene blir multiplisert med den gjeldende verdien. I Free spins blir absolutt alle gevinster multiplisert med 3 og kombinerer man dette med Avalanche-funksjonen så kan man trygt si at man har muligheten til å vinne store gevinster. Forøvrig kan vi nevne at Fruit Case er produsert av NetEnt og gir oss muligheten til å spille med innsatser på opptil €100 pr. spinn, og den nevnte gevinstmultiplikatoren vil etter 4 free falls multiplisere gevinstene våre med 8x!

Prøv Fruit Case selv her, og sjekk ut automatens flotte funksjoner!

Bli Betsafe spiller – få 50 free spins og 1500 kroner!

Betsafe elsker norske spillere, og spesielt de som kommer fra NorskeSpilleautomater.com! Fiks deg en spillekonto hos Betsafe her og få hele 50 free spins på Jackpot 6000 og en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner – EKSKLUSIVT! Sett inn 500 kroner, få 1500 kroner i bonus og spill for totalt 2000 kroner!

Lykke til – Kanskje er det din tur neste gang!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!