hit
        counter
Hjem / No Mercy

No Mercy

Bli med til den actionfylte og glorifiserte forbudstiden i USA i spilleautomaten No Mercy! Vi følger to unge menns kamp mot politiet, og disse to er villige til å gjøre alt for å beholde sin makt som undergrunnens herskere i det sprittørstige USA i 1920-årene! En klassisk politi vs mafia historie!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

No Mercy er en spilleautomat fra Sheriff Gaming som består av 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer, og som kan tilby oss funksjoner som utvidet wild på 3. hjul, Click Me Bonus og bonusspill!

Innsats

I No Mercy kan vi spille med inntil 5 mynter pr. gevinstlinje og med en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 5.00. Den høyeste mulige innsatsen pr. spinn blir derfor på dugelige 500 kreditter!

Utvidet wild

Jokeren/wildsymbolet er et symbol som kan erstatte alle andre ordinære symboler og dermed inngå i kombinasjoner med disse. Wildsymbolet kommer bare til syne på det 3. hjulet, men dekker da hele hjulet når det først vises. Dette sørger for at gevinstmulighetene blir mye større. Wildsymbolet i No Mercy er symbolet som viser politimannen.

Click Me Bonus

Click Me symbolet er ikonet som viser en masse seddelruller, og når man får dette symbolet samtidig i en hvilken som helst posisjon på hjulene 1, 3 og 5 starter Click Me Bonus. Her skal man bare klikke på symbolene for å hanke inn gevinster!

Bonusspill

Bonussymbolet i No Mercy er symbolet som viser den gammeldagse bilen. Hvis man får 3 eller flere slike i en tilfeldig posisjon på hjulene starter bonusspillet. I bonusspillet skal du presse så mye penger ut av butikkeierne som du klarer ved å bruke nokså hardhendte metoder!

Oppsummering

No Mercy er uten tvil en spilleautomat som har hentet inspirasjon fra Gudfaren, både når det kommer til utseende og tematikk – men det gjør da ingenting! Automaten har greie funksjoner, men vi savner muligheten til å vinne gratisrunder. Grafikk og lyd er som vanlig suverent fra Sheriff Gaming, og introen til automaten er alene grunn nok til å prøve den! Test også ut mafioso-automaten Slotfather!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!