hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Nå kan du spille Space Wars hos Betsafe!

Nå kan du spille Space Wars hos Betsafe!

Betsafe har slått kloa i Net Entertainments siste spilleautomat, Space Wars! Automaten er ikke offisielt lansert ennå, men du kan allerede nå spille på den med ekte penger!

Tradisjonen tro er det Betsafe som får æren av å prøvekjøre NetEnts nye spilleautomater og denne gangen er det Space Wars som står for tur, og vi har selvsagt testet den!

Space Wars – enkel men morsom underholdning!

Space Wars er en spilleautomat som er enkelt oppbygd når det kommer til spesialfunksjoner, men selskapet har ikke holdt tilbake noe når det kommer til grafikk og lydbilde, for det er helt strøkent. Selv om automaten har få spesialfunksjoner, to for å være helt nøyaktig, lar vi oss lett sjarmere av denne.

Spill hos Betsafe – få 1500 kroner i bonus!

Funksjonene vi blir servert av NetEnt er en stablet wild og en respinn-funksjon som trer i kraft hver gang man vinner en gevinst. Noe annet som også er litt uvanlig er at vi får 4 rader på denne spilleautomaten i stedet for de sedvanlige 3. Stablede wilds innebærer at man kan få alt fra 1-4 wilds på ett og samme hjul, noe som øker gevinstmulighetene betraktelig. Den maksimale utbetalingen på Space Wars ligger på hele 400.000 mynter, og er derfor en høyaktuell automat å spille på. Det er den røde krystallen som du skal holde utkikk etter, ettersom dette er symbolet som sørger for de virkelig store utbetalingene!

Sjekk ut vår test av Space Wars!

Respinn-funksjonen er en morsom sak hvor man etter en gevinst får et gratisspinn, hvor vinnersymbolet fra forrige spinn har blitt klonet i en Cloning Pod og sendt ut på hjulene i hopetall!

Nye Betsafe-spillere: dere får 300% opptil 1500 kroner i bonus!

Vi gjentar dette til stadighet: nye kunder hos Betsafe får en eksklusiv bonus hvis de registrerer kontoen sin via NorskeSpilleautomater.com! Du får en bonus på det første innskuddet på 300% opptil 1500 kroner og hele 50 free spins på Norges kanskje mest populære spilleautomat, Jackpot 6000!

Setter du inn 500 kroner får du 1500 kroner ekstra å spille for – altså totalt 2000 kroner!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!