hit
        counter
Hjem / Mr Good

Mr Good

I spilleautomaten Mr Good følger vi vår kjære helt, Mr Good, i hans sverdsvingende bravader hvor han kjemper mot urettferdighet og grusomheter samtidig som han alltid sørger for at de fattige får den hjelpen de trenger! Heltedåder, mot og kamp mot ondskap står sentralt i denne automaten!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Mr Good er en spilleautomat fra Sheriff Gaming som har 5 hjul og 30 linjer, og som tilbyr oss wildsymbol, Click Me Bonus, bonusspill og en Double Up-funksjon!

Innsats

Man har muligheten til å spille med 1-5 mynter på hver linje og med en verdi på myntene som kan variere fra 0.01 til 5.00, noe som gir en høyeste innsats på hele 750 kreditter!

Wilds

Jokeren/wildsymbolet i Mr Good er symbolet av tigeren, og kan erstatte andre ordinære symboler og dermed inngå i kombinasjoner sammen med disse. I Mr Good er wildsymbolet tilgjengelig på hjul 2, 3 og 4.

Click Me Bonus starter hvis man får 3 symboler av Wanted-plakaten i en hvilken som helst posisjon samtidig på hjulene 1, 3 og 5. Man skal da bare velge Click Me-symbol for å finne ut hvilken gevinst man vinner.

Bonusspill

Bonussymbolet i denne automaten er symbolet av Mr Good selv. Får man 3 slike symboler symboler samtidig i en tilfeldig posisjon på hjulene 1, 2 og 3 starter bonusspillet. I bonusrunden vil dørvaktene blir slått ut slik at du bare kan spasere inn og hente skattene som ligger i skattkamrene. Du får fortsette å sanke inn skatter helt til du finner en som sier ‘Utbetal’, og bonusspillet vil da avsluttes.

Double Up-funksjon

Double Up-funksjonen er en funksjon man kan aktivere etter at man har vunnet en gevinst. Man klikker da bare på Double Up for å få muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med gevinsten man har vunnet. Man får se Mr Good sitte med 3 terninger som han skal kaste, og her skal man gjette om utfallet av terningkastet blir oddetall eller partall. Gjetter man riktig har man doblet gevinsten, mens man i motsatt fall mister pengene. Man kan gjette opptil 10 ganger på rad på den samme gevinsten.

Oppsummering

Mr Good er en populær og god spilleautomat fra Sheriff Gaming. Temaet er veldig kjent og er omtrent en tro kopi av Robin Hood-historien. Automaten har gode funksjoner i form av wilds og forskjellige bonusspill, men vi savner allikevel muligheten til å vinne gratisrunder. Visuelt og auditivt er det ingenting å klage på her!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!