hit
        counter
Hjem / Montys Millions

Montys Millions

Kanskje kjenner du merkevaren bak denne spilleautomaten allerede? Barcrest var en populær leverandør på det Norske automatmarkedet og er fortsatt en stor aktør internasjonalt. Nå har de startet å utvikle automater på nett også og her har du en av dem. Maskinens navn er Monty Millions og den er utviklet i samarbeid med IGT.

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut automatene fra Playtech i stedet for!

Så her har vi altså en av Barcrest sine online automater og det er jo med litt forventing at man spinner hjulene for første gang. Ihvertfall hvis du er som meg og har litt erfaring med denne merkevaren. Det første som detter ned i hodet på meg er at bakgrunnslyden som kommer når man snurrer hjulene minner mistenkelig mye om pausemusikken til et eller annet dataspill jeg har vært borte i. Kommer ikke på akkurat hvilket spill det er, men inntrykket er vel ikke det jeg vil kalle for top notch.

Jeg skal alikevel yte Monty Millions og Barcrest litt rettferdighet ved at jeg tar en skikkelig gjennomgang av hva spillet har å skilte med. Man kan jo begynne med at det finnes 40 gevinstlinjer i spillet, noe som i og for seg er ganske positivt. Det gir mange muligheter til treff på hjulene og vitner om at dette er en skikkelig casino automat. Spilleautomater Las Vegas style har jo ofte en drøss med forskjellige linjer og det er tydelig at Monty Millions ikke vil være noe dårligere.

Grafikken da, er den noe særlig kan det kanskje være noen som lurer på. Skal jeg være helt ærlig så er den vel egentlig ikke det. Det mest positive med spillet vil jeg vel si at er Barcrest logoen øverst i venstre hjørne som jeg alltid har sett på som et slags kvalitetsstempel. Det stempelet har nok blitt litt frynsete, men jeg får vel slenge til at det faktisk ikke er noe utpreget negativt ved denne spilleautomaten. Rett og slett er den bare litt for lik mye av det som allerede finnes. Muligens var forventningene mine litt høye?

Av navnet så trekker man jo konklusjonen at det må være mulig å vinne noen millioner på denne maskinen. Monty Millions bør jo tross alt ha noen pene gevinster å by på. Joda. Det har den, og for en full oversikt over premier og bonusmuligheter så klikker du rett og slett på paytable knappen som ligger i boksen ved siden av spillet der du også finner spillereglene dersom det skulle være behov for litt assistanse.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!