hit
        counter
Hjem / Monster Carlo

Monster Carlo

Gjør deg klar for Monster Carlo, en gevinstmaskin som byr på en rekke artige funksjoner. Her er det gevinstmuligheter fra topp til tå og på denne siden kan du teste ut Playtech spillet helt gratis. Det kan ta litt tid første gangen du laster ned spillet, men spenningen du får oppleve er vel verdt ventetiden. Demospillet er levert av Centrebet Casino.

Automaten er ikke tilgjengelig i Norge lenger.

Grøss, Gru og spøkelser er ikke uvanlig for spilleautomater fra Playtech og i Monster Carlo er det slotmaskinaction i skikkelig Frankenstein stil. Denne videoslotmaskinen fra Playtech har med sine 20 innsatslinjer en rekke muligheter for gevinster og her får du alt det beste som en Playtech automat har å by på.

Vi har tidligere også skrevet om spilleautomaten Horror Show som også finnes i en gratis demoversjon her på siden. Horror Show kan man også si er en Frankenstein inspirert automat og hvis Monster Carlo faller i smak så kan nok denne også være verdt å prøve noen spinn på.

Monster Carlo slotmaskinen er full av rare spøkelsesaktige symboler og alle de tradisjonelle bokstavsymbolene som man ofte finner i en spilleautomat er dynket i grønt slim. Som i alle spilleautomater så er selvfølgelig hovedmålet å få så mange like symboler etter hverandre som mulig og jo fler jo bedre. Når du spiller med alle linjene aktivert kommer treffene ganske hyppig og nå og da kan du være heldig å vinne plass i Monster Carlo sitt bonusspill.

Bonusspillet byr på meget gode gevinstmuligheter og toppgevinsten er på hele 10,000 ganger den linjeinnsatsen du har satset. Du kommer deg dit ved å matche tre frankenstein symboler på en av de aktive gevinstlinjene og får da oppleve en skikkelig artig bonusfeature.

To av spillets karakterer skal møtes til dyst i bokseringen og du må på forhånd velge hvem du vil spille på. Vinner din figur boksekampen så går du videre til neste runde og møter et nytt monster. Vinner du fem runder på rad er toppgevinsten din.

Terningsymbolet er Monster Carlo sin scatter og denne kan gi deg tilgang på gratisrunder. Med tre eller flere ternigner på hjulene er det duket for opp til 25 spins i autospinn modus og ingenting er bedre enn å lene seg tilbake i stolen og se på at automaten sikrer deg gevinst etter gevinst.

Lydene i Monster Carlo er ganske standard for Playtech maskinene der mye ofte er likt. Disse er ganske behaglige og etter å ha spilt noen Playtech automater så blir man ganske vant til dem. Grafikken ser du ovenfor og det er lite å utsette på denne. Alt ser ut slik det bør i en monstermaskin av denne typen.

Kanskje har du fått smaken på denne typen slotmaskiner og da kan det være at vi har mere av interesse her på siden. Ta en titt på vår liste med spilleautomater fra Playtech så finner du kanskje en spilleautomat som er akkurat slik du liker dem.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!