hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Milliongevinster tilgjengelig i ny spilleautomat

Milliongevinster tilgjengelig i ny spilleautomat

millionaires-club

Milliongevinster er de fleste ganske positive til og nå frister Bet24 med nettopp dette i en ny spilleautomat på deres nettsider. Spilleautomaten Millionaires Club er en av tre nye slotmaskiner som er lagt til i Bet24 sin games seksjon. Dette spillet lokker med en progressiv jackpott og akkurat nå har toppgevinsten passert 1,2 Millioner Norske Kroner.

Er du klar for å kjempe om de virkelig store utbetalingene er det altså på tide å vende snuta mot Bet24 og da spesielt deres games seksjon. Som allerede nevnt er dette kun 1 av 3 nye spilleautomater som er lagt til og den andre i rekken bærer navnet Gold Rush Showdown. Denne har også en jackpott og et spesialisert bonusspill.

Bonusspillet heter Showdown og her er det du som er helten. Bli med til det ville vesten og skyt så mange banditter du klarer. Når bonusrunden er avsluttet får du din belønning i ekte kontanter basert på hvor mange skurker du klarte å plaffe ned.

Siste maskin på listen er tennisinspirert og har navnet Tennis Champions. Dette kan være en fin avkobling for de som venter spent på at US Open skal starte. Forøvrig må det nevnes at Bet24 ikke tar innskudd med Norske bankkort lenger. Det finnes derimot gode alternativer som f.eks. entropay som gjør det meget enkelt med innskudd og uttak av midler. Les også vår Bet24 casinoanmeldelse.

FÅ 20 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også 20 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 20 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!