hit
        counter
Hjem / Millionaires Club III

Millionaires Club III

Sjekk ut den herlige spille-og jackpottautomaten Millionaires Club III her på våre sider! Les alt om automaten, prøv den gratis eller spill med ekte penger hos våre samarbeidspartnere i fantastiske Betsafe!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Millionaires Club III er en oppusset versjon av den forrige og populære spilleautomaten Millionaires Club II, og oppussingsprosjektet må sies å ha blitt veldig vellykket! Her får vi en suveren spilleautomat fra Cryptologic som tilbyr oss masse underholdning og ikke minst en diger progressiv jackpott!

Vi tar for oss automatens tekniske oppsett først og ser da at den som sin forgjenger har 5 hjul og 3 rader, men at den har fått flere gevinstlinjer – totalt 20 i tallet. Når det gjelder innsatsen så kan man satse alt fra 1 cent til $20 på hver gevinstlinje, noe som gir en største innsatsmulighet på fantastiske $400! Det skulle vel være tilstrekkelig for de aller fleste high-rollers der ute!

Først og fremst er vi interessert i hva Millionaires Club III kan tilby oss av funksjoner, og her er det flere godbiter å glede seg til. Automaten har selvsagt et wildsymbol som fungerer som en joker. Jokeren kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler, men ikke med scattersymbolet. Hvis man får 5 wildsymboler vinner man toppgevinsten på hjulene som er på 4000 mynter.

Automaten har som sagt også et scattersymbol og dette er Millionaires Club-logoen. At det er en scatter betyr at det ikke trenger å følge gevinstlinjene for å gi gevinst, men kan havne hvor som helst på hjulene og allikevel gi utbetaling. Får man 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene får man tilgang til bonusspillet i Millionaires Club III, og det er der de virkelig store tingene foregår!

I bonusrunden får vi se bord dekket av diamanter hvor hver av diamantene har sin egen pengeverdi, en multiplikatorverdi, et jackpottsymbol eller en ‘strike out’. Målet her er å få tak i så mye penger og så mange multiplikatorer som mulig før du samler inn de 3 jackpottsymbolene som lar deg prøve lykken i jackpottrunden. Hvis man derimot er uheldig å plukker 3 ‘strike out’ får man ikke prøve seg i jackpottrunden. Det sies imidlertid at man stort sett får prøve seg i jackpottrunden hvis man først kommer seg til bonusrundene.

Hvis man kommer seg til jackpottspillet får man se et lykkehjul som består av fire hjul innover mot midten. Det ytterste hjulet har 4 piler inn til neste hjul, hjulet deretter har 2 piler inn til 3. hjul, mens det 3. hjulet har èn pil som leder til selve jackpottgevinsten! Her er det enkelt og greit bare å spinne i vei, og håpe at lykken står deg bi! Det står, for å si det rett ut, bare 3 spinn mellom deg og en anseelig mengde penger! Etter hvert spinn har du muligheten til å cashe inn gevinsten, avslutte jackpottspillet og returnere med pengene til basisspillet.

Millionaires Club er, som sine to forgjengere, en utrolig populær jackpott spilleautomat fra Cryptologic – man lager ikke 3 versjoner av samme automat uten grunn! Den progressive jackpotten er minimum på $175.000 og har skapt en rekke millionærer så langt. Kanskje er du den neste millionæren på listen? Du kan i hvertfall prøve lykken hos Betsafe! Ta med deg noen bonuskroner på veien når du registrerer deg via våre sider!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!