hit
        counter
Hjem / Millionaires Club II

Millionaires Club II

Her kan du prøve den nærmest klassiske spilleautomaten Millionaires Club II – helt gratis! Ønsker du å prøve deg på den store jackpotten med ekte penger er det bare å stikke innom Betsafes Casino Black!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Millionaires Club II er en jackpott-automat som er levert av folkene i Cryptologic, og er en videreføring av den første Millionaires Club-automaten som hadde bare 3 hjul. Millionaires Club II er altså en spilleautomat som har 5 hjul og 3 rader hvor man kan spille med maksimalt 9 gevinstlinjer. Man kan satse alt fra 1 cent og opp til $20 pr. linje, noe som gir en maksimal innsats på $180 – noe som jo definitivt er en solid innsatsmulighet!

Hvis vi skal se litt nærmere på de forskjellige funksjonene på automaten så har den et wildsymbol som representeres ved kredittkortet. Dette symbolet er en joker og kan fullføre kombinasjoner der hvor andre symboler mangler og gi utbetalinger. Automaten har også et scattersymbol og er representert av diamant-symbolet/Millionaires Club-logoen. At det er et scattersymbol betyr ingenting annet enn at det ikke trenger å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling, men like gjerne kan være spredt tilfeldig utover hjulene.

Hvis man får 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene får man tilgang til bonusspillet og muligheten til å vinne den store jackpotten. I bonusspillet får man sjansen til å spille på et lykkehjul som har 4 nivåer hvor det innerste er selve jackpotten. På hvert av hjulene kan man se flere gevinster og noen piler som leder til neste hjul. Man spinner enkelt og greit hjulet og hvis det lander på et tall så vinner man den gevinsten som er representert der. Man kan nå velge om man vil samle inn gevinsten og avslutte bonusspillet eller å fortsette å spinne. Man skal huske på at den verdien man vant nå blir gjort om til et ‘Bust’-symbol. Dette betyr at om hjulet stopper på den samme plassen mister man gevinsten man vant forrige spinn. Hvis hjulet stopper på en pil vil hjulet innenfor starte å spinne, og havner man på en pil enda en gang vil hjulet som kan gi den progressive jackpotten starte å snurre! På det siste hjulet får man bare ett spinn, og enten vinner man jackpotten eller en trøstepremie. Alt i alt et spennende bonusspill som virkelig kan utløse en diger gevinst hvis du er heldig!

Millionaires Club II er en skikkelig klassisk godbit og en automat som hinter om det herlige luksuslivet med sin symbolbruk av sportsbiler, yachter, privatfly og edelsteiner på hjulene. Som sagt så er Platina kredittkortet wild og utbetaler også den største gevinsten på hjulene med hele 10.000 mynter hvis man får 5 slike symboler. Prøv lykken hos Betsafe og se om du blir neste millionær!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!