hit
        counter
Hjem / Midnight Rush

Midnight Rush

Midnight Rush fra Sheriff Gaming er en automat som utspiller seg i en miljø som virker å være alt annet en koselig og vennlig. Her høres ulver, her ses fullmåner og ikke minst; her ser vi både spøkelser, vampyrer og andre skapninger fra mørket av vår fantasi!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Midnight Rush gir oss frysninger langt nedover ryggen med sine skumle lyder, sitt mørke utseende og sine spøkelser. Vi er ved kirkegården som tilhører ingen ringere enn Dracula og ved hjelp av varulver, mumier og skjeletter kan vi vinne store gevinster ved hjelp av spennende funksjoner – vi tar gjennomgangen av automaten her! Hvis skumle automater er det du liker så kan vi anbefale Zombies og Bloodsuckers!

Oppsett og innsats

Midnight Rush har 5 hjul, 3 rader og 9 gevinstlinjer. Dette er forsåvidt et standard oppsett men 9 linjer er nokså få til å være en moderne video spilleautomat. Når det kommer til innsatsen så kan man spille med en myntverdi som går fra 0.25 til 2.00, og med inntil 6 mynter pr. linje. Den maksimale innsatsen pr. spinn blir derfor på 108 kreditter.

Multiplier-funksjon

Oppe i venstre hjørne på automaten kan man se en rekke multiplikatorverdier, og når du spinner hjulene vil lyset stoppe på en av disse. Vinner du en gevinst vil gevinsten bli multiplisert med den verdien som lyset har stoppet på. Bra bonusfunksjon som kan gi deg noen fine utbetalinger hvis du har litt hell, og gevinstmultiplikatorer er bestandig bra.

Utvidet Wild/joker

Vi finner også et wildsymbol i Midnight Rush og dette fungerer som en joker for alle de vanlige symbolene i spillet. At det er en joker innebærer at det kan være en del av kombinasjoner bestående av andre vanlige symboler, og dermed øke sjansene våre til gevinster. På hjul 1, 2 og 3 kan wildsymbolene komme til syne utvidet, noe som betyr at de kan dekke opptil hele hjulet.

Click Me-spill

Når 3 eller flere Click Me-symboler dukker opp hvor som helst på hjulene starter et lite bonusspill hvor du åpenbart skal klikke på symbolene. Du får da avslørt hvilke gevinster du vinner, og når du har vunnet dem har de allerede fått utdelt sin multiplikatorverdi. Du får fortsette å velge helt til du treffer symbolet som sier ‘Collect’.

Oppsummering

Midnight Rush er en grei spilleautomat fra Sheriff Gaming som er nokså enkelt oppbygd. Noen gode funksjoner, og da spesielt Multiplier-funksjonen, trekker opp helhetsinntrykket. Sheriff Gaming lager som alltid meget pene spilleautomater når det kommer til lyd og design, og holder derfor et bra nivå – nesten uansett.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!