Mega Fortune Jackpott på 50 millioner kroner!

Nå begynner jackpotten på Mega Fortune hos Betsson for alvor å dra seg til igjen etter den forrige storutbetalingen på over 90 millioner kroner. Mega Jackpot på Mega Fortune har akkurat passert svimlende 50 millioner kroner!

Mega Fortune
Mega Fortune er en spilleautomat som er levert av Net Entertainment og er selve diamanten blant alle spilleautomater som finnes der ute – i hvert fall når det kommer til utbetalinger, og det er vel det som teller?

Denne automaten har 5 hjul, 3 rader og 25 innsatslinjer. Man kan spille med en myntverdi på Mega Fortune som strekker seg fra 0.01 til 0.50 og med et innsatsnivå som går fra 1-4. Den maksimale innsatsen pr. spinn blir derfor på €50. Av funksjoner finner man wildsymbol, scattere og det berømte bonusspillet som har gjort mangemillionærer av flere! Spenningen av å se gevinsthjulet snurre og vente på pilen som sender deg inn til neste runde er ubetalelig!

Spill gratis
Har du ikke spilt Mega Fortune før eller liker du rett og slett bare å spille på spilleautomater for moro skyld? Det er selvsagt ikke noe problem, for her på NorskeSpilleautomater.com har vi et stort utvalg av gratisversjoner til de forskjellige spilleautomatene. Inne på sidene hvor du finner automatene kan du også lese omfattende omtaler av spilleautomatene vi har i vårt store sortiment.

Her spiller du Mega Fortune helt gratis!

Betsson Casinobonus
Er du ikke allerede kunde hos Betsson har du virkelig noe å se frem til. Betsson tilbyr sine kunder en bonus på det aller første innskuddet av penger de gjør på sin spillekonto, og bonusen er på 100% opptil 800 kroner! Dette vil si at om du setter inn 800 kroner på din spillekonto den første gangen du skyter inn penger, får du 800 kroner i bonus – totalt 1600 kroner å spille for!

Stikk innom Betsson og spill for jackpotten på Mega Fortune på 50 millioner kroner!