hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Mega Fortune jackpott på 21 millioner kroner!

Mega Fortune jackpott på 21 millioner kroner!

Her på NorskeSpilleautomater.com elsker vi jackpotter, og nå kan vi med glede observere at jackpotten på spilleautomaten Mega Fortune er oppe i nesten 21 millioner kroner!

Jackpotten på den legendariske video spilleautomaten Mega Fortune fra Net Entertainment har nå virkelig begynt å røre på seg og har vokst til snaue 21 millioner kroner! Hos Betsson vant en nordmann i fjor jackpotten på den samme automaten, og stakk da avgårde med 92 millioner kroner!

21 millioners jackpott!
For bare noen uker siden lå jackpotten på Mega Fortune bak jackpotten på den norrøne spilleautomaten Hall of Gods, men har i den siste tiden gjort noen byks slik at den nå er forbi. Når jackpotten kommer opp i disse summene, begynner folk å spille mer og hardere på automaten slik at jackpotten vokser ytterligere! Kanskje får vi enda en drømmejackpott på flere ti-talls millioner kroner? Det er lov å håpe!

På Mega Fortune finner vi 3 forskjellige jackpotter: Jackpot Mega, Jackpot Major og Jackpot Rapid. Det er altså Jackpot Mega som er sluggeren i jackpott-klassen og denne er nå oppe i 21 millioner kroner. Vi nordmenn har en tendens til å vinne skikkelig store jackpotter, og vi har altså pr. dags dato verdensrekorden med utbetalingen på 92 millioner kroner som en ung mann fra vestlandet vant i fjor – på Mega Fortune!

Du kan prøve Mega Fortune gratis her.

Få eksklusiv Betsson bonus hos NorskeSpilleautomater.com!
Kanskje er det på sin plass å prøve Mega Fortune med ekte penger nå som jackpotten har vokst til hele 21 millioner kroner! I så fall anbefaler vi å registrere en konto hos Betsson via våre linker, for da får du en eksklusiv bonus på ditt aller første innskudd! Det venter da en bonus på 200% opptil 1500 kroner, i tillegg til 100 kroner helt gratis!

Registrer konto hos Betsson – prøv deg på jackpotten på Mega Fortune!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!