Mega Fortune Jackpot på over 4,5 millioner Euro!

Den smått legendariske jackpotten på den brutale spilleautomaten Mega Fortune har nå på nytt begynt å bevege seg opp til de helt uante høydene igjen. Betsafe melder nå nemlig at jackpotten på Mega Fortune er på over 4,5 millioner Euro – eller for å konvertere dette om til norske kroner: godt over svimlende 35,5 millioner kroner!

Hvis du er den som klarer å få kloa i denne jackpotten trenger du aldri mer å dra på jobb klokka åtte om morgenen – for resten av livet. Besnærende tanke, ikke sant? Jackpoten er progressiv og vokser hele tiden, og nå begynner stadig flere å få snusen i at den har vokst seg gigantisk igjen, så nå er det bare å gjøre en innsats for å sikre deg for all fremtid.

35,5 millioner kroner skulle kunne sikre deg og dine et liv i sus og dus i en god del år fremover. Tør du ta sjansen i jakten på jackpotten?

Mega Fortune er en spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og 25 innsats- og gevinstlinjer, og spillet har både scattere, freespins, wildsymboler og bonussymboler. For å komme til bonusspillet hvor den digre jackpotten ligger og venter, så må man få 3 eller flere bonussymboler på rad fra hjulet lengst fra venstre og mot høyre. Får man dette til blir man sendt til et nytt skjermbilde og jackpotspillet.

I jackpottspillet får man se et rulettliknende hjul med 3 baner som ligger fra ytterst til innerst. I den ytterste banen kan man vinne flere pengegevinster eller treffe en av pilene som tar spilleren videre til neste hjul. I det neste hjulet kan man vinne enda større pengegevinster, den minste jackpotten eller en av pilene som tar spiller med til det tredje og siste hjulet. Kommer man dit venter det store pengepremier, men også muligheten til å vinne både Major Jackpot og hovedjackpotten, Mega Jackpot, som altså er på over 35,5 millioner norske kroner!

Prøv deg på jackpotten på Mega Fortune hos Betsafe i dag!