hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Mega Fortune Jackpot: 76 millioner kroner!

Mega Fortune Jackpot: 76 millioner kroner!

Ingen har så langt klart å få tak i Mega Fortunes gigantiske jackpot, som tydeligvis ser ut til å vokser rett inn i himmelen! Jackpot Mega på Mega Fortune er nå oppe i over 76 millioner kroner, og den øker for hvert eneste sekund!

Hos Unibet ønsker de selvsagt at en av deres kunder skal vinne denne vanvittige pengepremien, og tilbyr sine kunder 5 daglige freespins på Mega Fortune frem til jackpotten er vunnet. Tilbuder har vi skrevet om før, men vi følte definitivt at det var på tide å repetere det ettersom jackpotten har vokst kolossalt siden forrige gang vi nevnte det.

Mega Fortune er en spilleautomat som formelig stinker av penger, både når det kommer til design og faktiske gevinster. Symbolikken er preget av yachter, champagne, digre ringer, dollarsedler, diamantbelagte armbåndsur, limousiner osv. Her kan man trygt ta på seg penklærne før man spiller, og det vil fortsatt virke helt naturlig – i hvertfall i ditt eget hode!

Mega Fortune er en video spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og 25 innsats- og gevinstlinjer. Automaten har både wilderstattere, scattere og bonussymbolet, samt en tre forskjellige jackpotter hvorav den største av disse er den legendariske Jackpot Mega.

For å kunne vinne denne skyhøye jackpotten må du først klare å aktivere bonusspillet. For å aktivere bonusspillet må man få 3 eller flere bonussymboler på rad fra hjulet helt til venstre og mot høyre – på en aktiv innsatslinje. Når denne bragden er i boks er det rett og slett bare å krysse fingrene og håpe på at du har den flaksen som kreves.

Etter at bonusspillet er aktivert blir du tatt med til et nytt skjermbilde hvor du se et gevinsthjul med tre sirkler innover mot midten hvor jackpotten befinner seg. Det ytterste hjulet snurrer, og her kan du vinne en pengegevinst eller gå videre til hjulet innenfor hvis du treffer på et pil-symbol.

Dette hjulet begynner deretter å snurre og også her kan du vinne en pengepremie (høyere denne gangen) eller gå videre til det tredje hjulet. På det andre hjulet kan du også vinne den minste av de tre jackpottene, Jackpot Rapid. Kommer du til det tredje hjulet kan du vinne høye pengepremier, den nest største jackpotten (Jackpot Major) eller selveste gullkalven, Jackpot Mega, hvis du treffer pilen.

Skjer dette er det bare å kaste alle dine fremtidige planer på dynga, for nå har du penger nok til å gjøre det du vil – resten av livet ditt!

Gå til Unibet, bruk dine 5 freespins på Mega Fortune og kjemp om Jackpot Mega på over 76 millioner kroner!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!