Me, Myself & I hos Mr Green!

Valentines Day er vi fint ferdige med og det er helt klart på tide å tenke på seg selv et lite øyeblikk! Mr Green arrangerer nemlig nå en turnering som bærer navnet Me, Myself & I – og nå handler det bare om deg!

Me, Myself & I-turneringen startet i går hos Mr Green, men du trenger ikke uroe deg av den grunn. Turneringen varer nemlig frem til fredag kveld kl. 20.59, og det er derfor nok av tid til å delta.

Turneringsregler
I Me, Myself & I-turneringen må man spille minst 20 runder med en minimumsinnsats på 2 kroner pr. spinn på et utvalg av spilleautomater. Dette er selvsagt en svært sympatisk inngangsbillett til en casinoturnering, og for skarve 40 kroner er man med i kampen om en premiepott på hele 28.000 kroner!

Poengene man rangeres etter er basert på de 20 beste sammenhengende spillerundene man klarer å få til på automatene. Man kan spille så mange runder man vil, men det vil hele tiden være de 20 beste sammenhengende rundene som avgjør plasseringen man oppnår i turneringen.

Turneringsautomater
Som sagt er det et utvalg bestående av 4 spilleautomater som er gyldige i denne turneringen, og det er følgende:
– Dead or Alive
– Jungle Games
– Jack Hammer
– Robin Hood

Gevinstene i Me, Myself & I er som følger:
1. 15 000 kroner
2. 8000 kroner
3. 5000 kroner

Mr Green velkomstbonus
Som ny kunde hos Mr Green ønskes man velkommen på den aller beste måte, og dette skjer ved at man får en bonus på det første pengeinnskuddet på 100% opptil 3000 kroner! Dette betyr at om man virkelig satser hardt og setter inn 3000 kroner den første gangen man gjør et innskudd, vil man motta en bonus på 3000 kroner – og dermed har man 6000 kroner å spille for!

I tillegg til dette får man en gratisbonus på 25 kroner når man har opprettet en konto, og denne står å venter på deg den første gangen du logger inn. Bonusene må omsettes 25 ganger før de eventuelt kan tas ut.

Delta i Mr Greens turnering Me, Myself & I!