hit
        counter
Hjem / Magical Forest

Magical Forest

Bli med til en vidunderlig verden i den magiske skogen i spilleautomaten Magical Forest fra Sheriff Gaming! Du får oppleve et morsomt eventyr i et fortryllende landskap og forhåpentligvis krydres reisen din med noen fine utbetalinger! Prøv gratis her, eller stikk innom ComeOn Casino for å spille med ekte penger!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Når du beveger deg inn i denne spennende skogen kan de utroligste ting skje. Det som er helt sikkert er at en klok magiker vil hjelpe deg gjennom den magiske skogen med sine mange triks og spesielle overraskelser. Du vil også finne fantastiske skapninger, morsomme gevinster og andre magiske herligheter!

Hvis vi først ser på automatens tekniske spesifikasjoner så ser vi at oppsettet er nokså standard med 5 hjul, 3 rader og 30 linjer. Når det kommer til innsats så kan man spille med inntil 5 mynter på hver gevinstlinje og med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 5.00. Toppinnsatsen blir derfor på solide 750 kreditter.

Etterhvert som årene skrider frem så blir vi mer og mer bortskjemt når det kommer til spilleautomater, og når det kommer nye slots er det først og fremst spesialfunksjonene vi er opptatte av. En av hovedattraksjonene med Magical Forest er symbolet Magical Wild. For ordens skyld så kan vi nevne at et wildsymbol fungerer som en joker, og dermed kan inngå i vinnende kombinasjoner med andre ordinære symboler. Magical Wild-symbolet i Magical Forest er spesielt på den måten at det ikke bare erstatter andre symboler, men også gir gratisrunder så lenge det er synlig på hjulene. For hvert spinn vil symbolet flytte seg én posisjon til venstre, og gratisrundene vil fortsette helt til symbolet er ute av hjulene. Hvis f.eks. Magical Wild-symbolet kommer til syne på hjul 5 vil det flytte seg en posisjon til venstre, altså til hjul 4, og hjulene vil spinne på nytt. Totalt vil man da få 5 freespins med et wildsymbol på hjulene! Det er også mulig å få nye Magical Wilds på hjulene mens slike gratisrunder pågår, noe som kan gi riktig så mange gratis spinn. Denne funksjonen har vi sett før i spilleautomaten Jack And The Beanstalk fra Net Entertainment, en automat du også kan spille hos ComeOn.

Magical Forest har også et integrert bonusspill som settes i gang hvis man får 3 trollmann-symboler på hjul 1, 2 og 3. I bonusspillet befinner vi oss i trollmannens trylledrikk-laboratorium hvor han lager trylledrikker, og du kan være helt sikker på at han har behov for din hjelp. Jo mer du hjelper til med å finne den perfekte blandingen, desto bedre vil resultatet av den kjemiske reaksjonen bli! Du kan blande premier og til og med gratisspinn og gevinstmultiplikatorer! Multiplikatoren vil bli lagt til den du allerede har og summen av disse vil brukes på kredittene du kan få gjennom din magiske blanding eller som du vinner på gratisspinnene! Man kan vinne inntil 25 freespins i Magical Forest!

I Magical Forest har du muligheten til å doble hver gevinst gjennom å spille kron eller mynt med trollmannens mynt. Musikk, grafikk og øvrig lyd er behagelig og vitner om at det har blitt tatt på alvor. Liker du å ha det stille når du spiller kan du enkelt skru av lyden på automaten.

Hvis vi skal prøve oss på en oppsummering så kan vi si at dette er en spilleautomat som er i god Sheriff Gaming ånd! Et flytende wildsymbol som kan gi mange gratisrunder, et skikkelig bonusspill med store gevinster og multiplikatorer, freespins og muligheten til å doble gevinster sørger for at totalen blir veldig bra! Bli med til det fortryllende landet og se om du har den magiske touchen som skal til i Magical Forest!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!