Magic Portals sluppet hos Betsafe!

Magic Portals

Sommeren er på hell, men vi har allikevel noe å glede oss over, spesielt ettersom en ny spilleautomat fra Net Entertainment er på trappene! Denne gangen er det Magic Portals som har kommet ut dørene fra den legendariske spillutvikleren!

Litt hverdagsmagi er det ingen som har vondt av og i Magic Portals får vi nok av den sorten! Her får vi transformasjoner, free spins, wilds og mye annen magisk moro!

Magic Portals – lukrativ transformasjon!

NetEnt har i løpet av de siste årene gitt ut et stort antall fantastiske spilleautomater med mange spennende funksjoner og selskapet har derfor lagt et stort forventningspress på seg selv når det kommer til akkurat denne biten. Når det gjelder funksjoner er vi derfor alltid veldig spente på hva som kommer fra denne gjengen, og heller ikke i Magic Portals blir vi skuffet!

I all hovedsak kan vi si at det er to spesialfunksjoner i denne automaten, og da snakker vi om Magic Portals Wild Transformasjon og free spins!

Spill Magic Portals hos Betsafe nå! Få spesialbonus!

Magic Portals Wild Transformasjon er selve stjernen i denne automaten og er en funksjon som kan utbetale store summer hvis man er litt heldig. Midt på hjul 1 og 5 kan man se en lilla ring som fungerer som en magisk portal og hvis man får matchende/like symboler i disse posisjonene i hovedspillet eller free spins skjer det saker og ting. Alle forekomster av det aktuelle symbolet vil da forvandle seg til wild/joker og dermed kunne skape ekstremt mange vinnende kombinasjoner, og dermed meget gode utbetalinger. Får man f.eks. symbolet av ulven i begge disse posisjonene og i tillegg har flere slike symboler i andre posisjoner på hjulene, vil alle disse bli gjort om til wilds! Har man i tillegg andre wilds på hjulene kan det virkelig bli spennende å være spiller!

Free spins med ekstra portaler!

Det er Magic Portals posisjonen på hjul 1 og 5 som også utløser free spins, og hvis man får et free spins symbol i begge disse posisjonene vinner man altså gratisrunder. Totalt vanker det da 10 gratisrunder på casinoets regning hvor man får 10 gratismuligheter til å vinne, og man har også muligheten til å vinne nye free spins i gratisrundene. I gratisrundene dukker det attpåtil opp ytterligere to portaler, noe om vil gi deg ekstra gode gevinstmuligheter!

1500 kr og 50 free spins til nye kunder

Hos Betsafe får du som ny kunde muligheten til å sikre deg en solid velkomst. Registrer deg her og få 50 free spins på Jackpot 6000 og en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kr. Setter du inn 500 kroner får du altså totalt 2000 kroner å spille for!