hit
        counter
Hjem / Lucky Heroes

Lucky Heroes

I spilleautomaten Lucky Heroes blir vi kjent med helten Mighty Mick og hans side-kick Ralph Raccoon i deres herlige eventyr i de rike oljeområdene i Black Gold Country! Det er også slik at der hvor penger finnes, finnes det også banditter! Stopp skurkene og bli fyrstelig belønnet!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Lucky Heroes er en video spilleautomat fra Sheriff Gaming hvor vi får oppleve superhelt-action over 5 hjul og 30 linjer, og som har funksjoner som utvidet wild, Click Me Bonus, Double Up spill og et spennende bonusspill!

Innsats

Lucky Heroes gir oss sjansen til å satse alt fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje, og sette en verdi på disse som strekker seg fra 0.01 til 5.00. Den maksimale innsatsen pr. spinn blir derfor på smått utrolige 750 kreditter!

Utvidet wild

Jokeren (wildsymbolet) i Lucky Heroes er symbolet av det grønne helikopteret. Et wildsymbol er et symbol som kan være en del av kombinasjoner bestående av andre ordinære symboler, og har således en jokerfunksjon. I Lucky Heroes er wildsymbolet bare aktivt på hjul 3, men når det vises der utvider deg seg til å dekke alle symbolene på hjulet.

Click Me Bonus

Symbolet av den grønne brusboksen er Click Me bonussymbolet, og hvis man får dette symbolet samtidig hvor som helst på hjulene 1, 3 og 5 starter Click Me Bonus. Der er det enkelt og greit bare å velge mellom Click Me symbolene for å avsløre hvilken gevinst man har vunnet.

Double Up

Etter at man har vunnet en gevinst har man sjansen til å klikke Double Up for å forsøke å doble gevinsten. Man blir da tatt med til et nytt skjermbilde hvor vi får se Mighty Mick sitte med en kopp og tre terninger. Her er det om å gjøre å gjette hva utfallet av terningkastet blir – oddetall eller partall. Gjetter man riktig dobler man gevinsten, mens man taper pengene om man gjetter feil. Gjetter man riktig kan man satse enda en gang – men maksimalt 10 ganger på rad. Man kan også velge å samle inn pengene når man er fornøyd.

Bonusspill

Bonussymbolet er symbolet som viser oljetårnene, og når man får 3 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter bonusspillet. I bonusspillet befinner vi oss på oljefeltet hvor skurken Ernest Evil saboterer oljetårnene. Her skal man prøve å utvinne så mye olje som mulig før Ernest lykkes med sine skumle planer. Det finnes totalt sju oljetårn, og man får like mange muligheter til å redde tårnene som antallet bonussymboler man fikk.

Oppsummering

Lucky Heroes er en meget bra spilleautomat fra Sheriff Gaming som inneholder de fleste funksjoner vi ønsker i en spilleautomat, men vi savner imidlertid gratisrunder. Automaten ser knakende lekker ut og har et godt soundtrack. Hvis dette er en automat du liker godt kan vi også tipse deg om Beretta’s Vendetta fra samme gjeng.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!